Επιστροφή στο γήπεδο για Μετέωρα και Φήκη

Η χαρμόσυνη είδηση περί ανοίγματος των προπονήσεων στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου, φέρνει ξανά στο γήπεδο τις δύο ομάδες του νομού μας που μετέχουν στη συγκεκριμένη κατηγορία, τα Μετέωρα και τη Φήκη.
‘Ετσι, μετά από 3,5 και πλέον μήνες απραξίας, τόσο οι Καλαμπακιώτες, όσο και οι «κόκκινοι» από μεθαύριο Δευτέρα θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο.
Στόχο των προπονητών, θα αποτελέσει η όσο το δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση των ποδοσφαιριστών στα νέα δεδομένα και φυσικά να κυλήσει το διάστημα της προετοιμασίας, δίχως τραυματισμούς.
Παράλληλα, άπαντες θα περιμένουν τις εξελίξεις, για να δουν πότε θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, κάτι που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γίνει στα τέλη του Μάρτη, ενώ το πιο πιθανό είναι να έχουμε σέντρα στις αρχές Απρίλη.

Related posts

Απολλωνιστής και με τη “βούλα” ο Ντούσκος επιβεβαιώνοντας περίτρανα το ρεπορτάζ του Trikalascore-Eπιστρέφει και ο Παπαβασιλείου-Τα φιλικά της Λυγαριάς

Επιστροφή Χρήστου Παππά στο ρόστερ της ΑΕΤ και τέσσερις ανανεώσεις

Δήμητρα/Απόλλων: ‘Ηταν μια αξέχαστη χρονιά και τα καλύτερα έρχονται…