Αθλητικογράφος από την Ξάνθη χρειάζεται επειγόντως αίμα

Στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένας από τους παλιότερους και πιο γνωστούς αθλητικογράφους της Ξάνθης, ο βραβευμένος από τον ΠΣΑΤ επί χρόνια ρεπόρτερ του ΑΟΞ, ανταποκριτής πολλών μέσων της Αθήνας αλλά και της ΕΡΤ3 Παναγιώτης Συρόπουλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του (πιθανότατα υπέστη έμφραγμα) και χρειάστηκε άμεσα να μεταφερθεί λόγω της σοβαρότητας στο Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης, όπου θα υποβληθεί το Σάββατο σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Οπως έγινε γνωστό από φίλους του στα social media, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για αίμα ομάδας Β και 0 αρνητικό (ήδη εστάλησαν φιάλες από την Ξάνθη την Θεσσαλονίκη), ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του έδειξε και η ΠΑΕ Ξάνθη που προσφέρθηκε να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Ο Παναγιώτης Συρόπουλος ως ρεπόρτερ ήταν παρών σε όλες τις ευρωπαϊκές της μάχες του ΑΟΞ, περιέγραψε για αθηναϊκό ραδιόφωνο την ιστορική πρόκριση επί της Λίνφιλντ ενώ ήταν παρών το μακρινό 1991 και στην υπογραφή της συμφωνίας με την Βιαμάρ για την μετονομασία της ομάδας σε Skoda Ξάνθη και την ανάληψη του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος από τον Χρήστο Πανόπουλο.

Thrakisports.gr

Related posts

Ο ρέφερι Γιώργος Ανδριόπουλος και πρόεδρος των Τρικαλινών ξενοδόχοϋπαλλήλων μίλησε στην εκπομπή του Ευαγγελάτου(PICS)

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

«Η Ελλάδα έχει αλλάξει εποχή» – Άρθρο του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου