Διγενής Νεοχωρίου: Θα ψάξει την υπέρβαση κόντρα στο Νέο Κεραμίδι

Ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Διγενή Νεοχωρίου την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Στις 15:00, στο γήπεδο «Μπάμπης Παπαχατζής», η ομάδα του Νεοχωρίου υποδέχεται τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, σε μία αναμέτρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς απέναντί της θα βρεθεί μία από τις ομάδες που συγκαταλέγονται στα φαβορί του ομίλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Διγενής γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ωστόσο θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Η ομάδα του Νεοχωρίου χρειάζεται βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή της στη Γ’ Εθνική και θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει μία υπέρβαση απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο.
Σε αυτή την προσπάθεια, η παρουσία του κόσμου αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο. Οι άνθρωποι του Διγενή απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο, να γεμίσουν τις εξέδρες του «Μπάμπης Παπαχατζής» και να στηρίξουν την ομάδα σε μία τόσο απαιτητική αναμέτρηση.
Το έργο των γηπεδούχων δεν θα είναι εύκολο, όμως ο Διγενής θέλει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, αναζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στις 15:00: Όλοι στο πλευρό του Διγενή!

Related posts

Στην Καρίτσα για την πέμπτη σερί νίκη ο ΑΟ Τρίκαλα – Θέλει να παραμείνει στην κορυφή!

Μεγάλο ντέρμπι στην Καλαμπάκα: Τα Μετέωρα υποδέχονται τον αήττητο Πορταϊκό!

Δημήτρης Παπαστεργίου από το Ρέθυμνο: Από τις ανησυχίες των παιδιών για τις παραλίες στο MyCoast και την προστασία των ακτών με δορυφορικά δεδομένα