Trikala Basket: Σε πρώτο πλάνο η οργάνωση της ομάδας με τα κατάλληλα άτομα

‘Οπως είχαμε γράψει και πριν λίγο καιρό ο Θανάσης Γιαπλές πριν συμφωνήσει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τα Τrikala Basket, είχε ζητήσει από τη διοίκηση την οργάνωση της ομάδας σε όλα τα πόστα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Α2′ κατηγορία.

Οι διοικούντες έτσι καλούνται να στελεχώσουν την ομάδα με τα κατάλληλα άτομα για όλες τις θέσεις.

Ξεκινώντας ιεραρχικά από το πόστο του GM, όπου θα προσληφθεί ένας άνθρωπος, που θα βρίσκεται δίπλα στον Κώστα Σκρέτα κάνοντας πολλές και χρήσιμες δουλειές.

O Παναγιώτης Μπραχάλας , άνθρωπος πολλαπλών καθηκόντων πιθανότατα παραμένει και τη νέα χρονιά στη θέση του.

Από κει και πέρα η ομάδα θα πρέπει να στελεχώσεί όλο το Staff, με τους συνεργάτες του Θανάση Γιαπλέ, αλλά και να βρει γιατρό, φυσιοθεραπευτή και όσους άλλους χρειάζονται, προκειμένου να φτάσει στα επίπεδα οργάνωσης μιας επαγγελματικής ομάδας.

Σχετικά με τις ανανεώσεις-μεταγραφές, είναι δεδομένο ότι στο Τρικαλινό στρατόπεδο δε θα βιαστούν, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή τα κασέ των περισσότερων παικτών είναι σε υψηλά επίπεδα, κάτι που δε θα ισχύει μετά από μερικές εβδομάδες.

Ο Θανάσης Γιαπλές έχει κάνει τις εισηγήσεις του όσον αφορά τους παίκτες που θεωρεί ότι πρέπει να ανανεώσουν και να συνεχίσουν και στην Α2’ , αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις τελικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση.

‘Ενα ακόμη βασικό ζήτημα για την ομάδα θα αποτελέσει με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας να βρει και τις απαιτούμενες ώρες για τις προπονήσεις της στο κλειστό της Κατσιμήδου, όπου η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη και αυτό αποτέλεσε πρόβλημα και τους προηγούμενους μήνες.

Σχετικά με το νέο πρωτάθλημα της Α2′, σίγουρα θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, παρά το ότι τόσο ο Μίλωνας, όσο και ο Απόλλωνας Πάτρας πιθανότατα πάνε για Β’ Εθνική, ενώ και ο Ηρακλής ενδέχεται με wild card να ανέλθει στη Basket League.

Ωστόσο, η πιθανή άνοδος του Βίκου επίσης με wild card, αλλά και η ύπαρξη πολλών, ιστορικών ομάδων στην κατηγορία, σίγουρα δίνει μία σημαντική αίγλη στο πρωτάθλημα αυτό και ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει αρκετά μεγάλα ματς.

Τέλος, εντός της εβδομάδας αναμένεται η συνάντηση των διοικούντων της ομάδας με τον κ. Γρηγορίου της Advent, από τον οποίο θα ζητηθεί να παρέχει και τη νέα σεζόν τη βοήθειά του σε χορηγικό επίπεδο.

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας από την πλευρά του θα ανακοινώσει ο ίδιος τις αποφάσεις του, στους ανθρώπους των Trikala Basket.

Related posts

Θα αφήσει εποχή ο φετινός χορός του Απόλλωνα Λυγαριάς

Trikala Basket: Συνεχίζει και τη νέα σεζόν ο Μπραχάλας

Έξυπνο σύστημα συναγερμού Wi-Fi σε προσιτές τιμές