Ομάδα ανθρώπων ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για να πάρει τον ΑΟ Τρίκαλα!!!

Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Παρδάλης ανακοίνωσε στην ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων του ΑΟ Τρίκαλα, ότι υπάρχει ενδιαφέρον εκτός Τρικάλων για να αποκτήσει την ομάδα.

Το ενδιαφέρον αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως, καθώς το Trikalascore επικοινώνησε με έναν από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την κίνηση.

Μιλάμε για μία ομάδα ανθρώπων από την Αθήνα και άτομο που ασχολήθηκε και προσφάτως για ένα μικρό διάστημα με τον ΑΟ Τρίκαλα.

‘Οπως μας αποκάλυψε το συγκεκριμένο άτομο μέχρι την Παρασκευή επίκειται συνάντηση μεταξύ του ιδίου και των ενδιαφερομένων και αν τελικώς παρθεί η απόφαση να προχωρήσουν  και από την ώρα που η διοίκηση του Ερασιτέχνη εμείνει στην απόφασή της να αποχωρήσει, θα μεταβούν στο Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά, ζητώντας του να τους παραδώσει τον ΑΟ Τρίκαλα.

Φαίνεται ότι το θέμα είναι αρκετά προχωρημένο, καθώς έχει γίνει έρευνα και όσον αφορά τα χρέη που βαρύνουν το σύλλογο, σε περίπτωση που ανέλθει στη SL2 και όπως ειπώθηκε στην κουβέντα που είχαμε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τα 150 χιλιάδες ευρώ, ποσό, το οποίο ,εάν  πάρουν τον ΑΟ Τρίκαλα είναι διατεθειμένοι να εξοφλήσουν.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη για την επόμενη ημέρα στον ΑΟ Τρίκαλα και μένει να δούμε εάν τελικά αυτό το υπαρκτό ενδιαφέρον προχωρήσει σε συμφωνία, καθώς φαντάζει ως η μοναδική λύση για την επόμενη ημέρα του πολύπαθου συλλόγου.

Related posts

Trikala Basket: Φυσιοθεραπευτής τη νέα σεζόν ο Τσέτης

Παπαευθυμίου, Γρίβας μπαίνουν στη διοίκηση των Αμπελακίων και αναλαμβάνουν νευραλγικά πόστα

Mετάθεση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΑΟ Τρίκαλα