Ταβέρνα τα Μεζεδοκαμώματα: Kαι αυτό το Καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους(PICS)

Το γνωστό ταβερνείο τα Μεζεδοκαμώματα αποτελεί και αυτό το Καλοκαίρι ένα απά τα πιο Hot στέκια των Τρικαλινών.

Κάνοντας κάθε βράδυ μία περιήγηση στα παλιά Μανάβικα θα διαπιστώσεις ότι τα Μεζεδοκαμώματα είναι το μαγαζί που σφύζει από ζωή, με τη νεολαία της περιοχής μας, αλλά και πολλές οικογένειες να τα επιλέγουν, για τη διασκέδασή τους.

Δυνατό όπλο του γνωστού ταβερνείου αποτελεί η εξαιρετική κουζίνα, την οποία επιμελείται επαγγελματίας ΣΕΦ και φροντίζει καθημερινά να εντυπωσιάζει όσους δοκιμάζουν τα γευστικότατα εδέσματα.

Μεταξύ άλλων, το μενού περιμένει και ορισμένα ιδιαίτερα πιάτα, όπως το “βασιλικό πιάτο”, το “αρχαίο έδεσμα” , η “φωλιά Πάντσο Βίλα”, η “σφολιάτα της Ευτυχίας”, “η σαλάτα δίχως όνομα” και τα “πονηρά κεφτεδάκια” και δεκάδες ακόμη λαχταριστές συνταγές και ποικιλίες κρεατικών που ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Το δροσερό περιβάλλον του μαγαζιού με ανεμιστήρες δημιουργεί ένα ωραίο σκηνικό, ακόμη και τις καυτές βραδιές του Καλοκαιριού.

Και αυτό το Καλοκαίρι δεν υπάρχει δίλημμα: Τα Μεζεδοκαμώματα αποτελούν Must για όλες τις ηλικίες, ντόπιους και επισκέπτες στην πόλη μας, ενώ το κατώφλι του μαγαζιού θα περάσουν και πάλι δεκάδες επώνυμοι που θα έρθουν στα Τρίκαλα για επαγγελματικές υποχρεώσεις ή κάποιο ταξίδι αναψυχής.

Διεύθυνση: Υψηλάντου 16-18, Μανάβικα, Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 2431076741, 6945385383

         

Related posts

Πρατήριο υγρών καυσίμων στα Τρίκαλα ζητά άτομο για εργασία

Παραδοσιακή ταβέρνα Νιαβής: Απολαύστε μία ανεπανάληπτη εξόρμηση στα ορεινά(PICS)

Αύριο βράδυ το Diverso γιορτάζει 14 χρόνια ζωής με κορυφαία ραδιοφωνική παραγωγό και πολλές εκπλήξεις