Ο Ρούσσας φαβορί για την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Τρίκαλα

Αύριο Δευτέρα αναμένεται η οριστική απάντηση του Ερασιτέχνη για το αν ο ΑΟ Τρίκαλα θα κατέλθει τελικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα αγωνιστική σεζόν κάτι που μάλλον θεωρείται δεδομένο μετά τα όσα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής.

Από κει και πέρα, εφόσον οριστικοποιηθεί το παραπάνω σενάριο φαίνεται ότι για το πόστο του προπονητή στους κυανέρυθρους προκρίνεται ο Τάκης Ρούσσας.

Ο πολύπειρος τεχνικός θεωρείται και όχι άδικα ως η πλέον κατάλληλη επιλογή, για να κοουτσάρει την ομάδα που υπηρέτησε επί σειρά ετών και ως παικτης, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ μπορει να βρει και τους κατάλληλους παίκτες για να στελεχώσουν τον ΑΟΤ.

Related posts

Τα επινίκια για Οικονόμου-Αλεξανδρίδη, μετά την ΠΑΟΚτσήδικη νίκη στο ντέρμπι

Το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από τα επίσημα του δημοτικού σταδίου, στο περιθώριο του σημερινού ματς

Oριστική η επιστροφή Σαμαντά στον ΑΟΤ και παίζει στη Λαμία