Στο στοιχείο της η Μαρίνα Κοντοτόλη: ‘Ετρεξε και τερμάτισε με στυλ στο 14ο Ημιμαραθώνιο “Θανάσης Σταμόπουλος”(PICS)

Την Κυριακή 12 Μαρτίου ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργάνωσε τον 14ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» καταγράφοντας πλήθος συμμετοχών από όλη την Ελλάδα.
Το αθλητικό αυτό γεγονός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων με συνδιοργανωτές τους Δήμους Τρικκαίων και Μετεώρων.
Η Μαρίνα Κοντοτόλη, υποψήφια βουλευτής του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία, πρώην μαραθωνοδρόμος, που διετέλεσε και έφορος του ΔΣ του συλλόγου, έδωσε το αθλητικό παρόν στη διοργάνωση μαζί με εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες.

Related posts

Τεράστια επιτυχία εκλεγεται και ο Θεμελης Κωστας πανελλαδικά με την ΔΑΚΕ στο Διοικητικο Συμβουλιο

Στα 10 γκολ σταμάτησε η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΤ κόντρα στα Γρεβενά, νίκη και για την Κ16

ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Μικροί αθλητές, μεγάλες στιγμές στο BABY CUP VOLOS(PICS)