Trikalascore

Στο στοιχείο της η Μαρίνα Κοντοτόλη: ‘Ετρεξε και τερμάτισε με στυλ στο 14ο Ημιμαραθώνιο “Θανάσης Σταμόπουλος”(PICS)

Την Κυριακή 12 Μαρτίου ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργάνωσε τον 14ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» καταγράφοντας πλήθος συμμετοχών από όλη την Ελλάδα.
Το αθλητικό αυτό γεγονός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων με συνδιοργανωτές τους Δήμους Τρικκαίων και Μετεώρων.
Η Μαρίνα Κοντοτόλη, υποψήφια βουλευτής του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία, πρώην μαραθωνοδρόμος, που διετέλεσε και έφορος του ΔΣ του συλλόγου, έδωσε το αθλητικό παρόν στη διοργάνωση μαζί με εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες.

Related posts

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ διαθλαστικό laser TENEO 317 MODEL 2 στην ΟΡΑΣΗ

admin

Σε Live Streaming από το TV10 και το Trikalascore ο αυριανός τελικός ΠΟ Φήκης-Διγενής Νεοχωρίου

admin

Ο ικανός τεχνικός Γιώργος Μουρίκης αναλαμβάνει τον ΑΟ Σαραγίων, με άμεσο συνεργάτη τον Κουρουπάκη

admin