Trikalascore

Στο στοιχείο της η Μαρίνα Κοντοτόλη: ‘Ετρεξε και τερμάτισε με στυλ στο 14ο Ημιμαραθώνιο “Θανάσης Σταμόπουλος”(PICS)

Την Κυριακή 12 Μαρτίου ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργάνωσε τον 14ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» καταγράφοντας πλήθος συμμετοχών από όλη την Ελλάδα.
Το αθλητικό αυτό γεγονός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων με συνδιοργανωτές τους Δήμους Τρικκαίων και Μετεώρων.
Η Μαρίνα Κοντοτόλη, υποψήφια βουλευτής του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία, πρώην μαραθωνοδρόμος, που διετέλεσε και έφορος του ΔΣ του συλλόγου, έδωσε το αθλητικό παρόν στη διοργάνωση μαζί με εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες.

Related posts

VIDEO με τα Highlights από το Α.Ο Τρίκαλα-Απόλλωνα Λάρισας 3-1

admin

Αίτημα για αναβολή των αυριανών προπονήσεων στη μνήμη του Αποστόλη Γκαραγκάνη

admin

VIDEO με τα Highlights απ’το φιλικό ΑΕΚ Σαραγίων-ΑΟ Πρίνους

admin