‘Oαση δροσιάς μες τον καύσωνα η μαγευτική Εννοδία(PICS)

Βρισκόμαστε μες το κατακαλόκαιρο και τη θερμοκρασία από νωρίς φέτος να έχει πάρει τα ύψη, με αποτέλεσμα όλοι να αναζητούμε μία όαση δροσιάς στον ελεύθερο χρόνο μας, προκειμένου να απολαύσουμε τον καφέ μας, χαλαρώνοντας.

Το μαγευτικό καφέ Εννοδία στην Καμάρα Πύλης, αποτελεί κορυφαία επιλογή και έναν επίγειο παράδεισο στις καυτές ημέρες του Καλοκαιριού.

Σε ένα δροσερό περιβάλλον κάτω από τα δέντρα και με θέα τη βουνοπλαγιά και το ποτάμι και έχοντας το ρυάκι να αναβλύζει δίπλα σου, στην Εννοδία τους καλοκαιρινούς μήνες ο καφές αποτελεί μία πραγματική απόλαυση, προκειμένου να περάσεις με την οικογένεια ή την παρέα σου μερικές ξέγνοιαστες ώρες, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και κυρίως μακριά από τον καύσωνα.

Ποιοτικός καφές και φρεσκότατοι παγωμένοι χυμοί σε περιμένουν στην Εννοδία και το βράδυ, σε ακόμη πιο δροσερό σκηνικό απολαμβάνεις παγωμένη μπύρα και γευστικά κοκτέιλ.

Για όλους αυτούς τους λόγους η Εννοδία αποτελεί τους καλοκαιρινούς μήνες πόλο έλξης καθημερινά για μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ενώ τα Σαββατοκύριακα δεν πέφτει ούτε καρφίτσα στο μαγαζί, καθώς αρκετά είναι και τα εκδρομικά πούλμαν από όλη τη χώρα που την επισκέπτονται.

Γιατί σαν την Εννοδία πουθενά.

Related posts

Τα συλλυπητήρια της Δήμητρας/Απόλλων για την απώλεια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Trikala Basket: Τα δεδομένα για ανανεώσεις και μεταγραφές

‘Επαιξε ξανά με τους Παλαιμάχους του Ολυμπιακού Βόλου στη Βέροια ο Σακελλαρίου