Eντελώς απρόβλεπτες οι επόμενες εξελίξεις στον ΑΟ Τρίκαλα

Είναι σίγουρο ότι για ένα ακόμη Καλοκαίρι δεν πρόκειται να πλήξουμε καθόλου κάνοντας το ρεπόρτάζ του ΑΟ Τρίκαλα.

Οι εξελίξεις γύρω από την ομάδα εξακολουθούν να μας απασχολούν και είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσουν και για το επόμενο διάστημα, τουλάχιστον μέχρι τις 4/7, όταν και όπως ανακοινώθηκε θα έχουμε τις αρχαιρεσίες στην ομάδα για την ανάδειξη νέου ΔΣ, που πιθανότατα θα μπει σε μία καινούργια τροχιά, έχοντας νέο αφεντικό.

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα και επειδή καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες τηλεφωνήματα φιλάθλων που θέλουν να ενημερωθουν για το τι μέλλει γενέσθαι, ουδείς μπορεί να προδικάσει ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις, με τα πράγματα να είναι εντελώς απρόβλεπτα.

Αφενός μεν υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον του Νίκου Καγιούλη, το οποίο ωστόσο έχει ατονίσει κάπως το τελευταίο διάστημα και θα περιμένουμε να δούμε εάν θα επανέλθει στο προσκήνιο.

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς από την ώρα που θα είναι σίγουρος για το δικό του σχήμα και θα προχωρήσει σε συζητήσεις και πρόταση με την πενταμελή επιτροπή.

Από κει και πέρα, η παρουσία του ‘Ακη Αναστασίου στη συγκεκριμένη επιτροπή, ενός ανθρώπου που έχει διασυνδέσεις στην τοπική κοινωνία και σε επιχειρηματικό επίπεδο, δεν μπορεί να αποκλείσει τα πράγματα να πάρουν και μία νέα τροπή, με την εμφάνιση ενός άλλου σχήματος.

‘Οπως και να έχει στις 4/7 μέσω των αρχαιρεσιών τα εγγεγραμμένα μέλη θα αξιολογήσουν όλες τις επίσημες προτάσεις που θα υπάρξουν μέχρι τότε, εάν βέβαια υπάρξουν και θα ψηφίσουν για τον πλέον κατάλληλο.

Η λογική λέει ότι αν μέχρι την άλλη Πέμπτη δεν υπάρξει κανείς που ενδιαφέρεται επίσημα για την ομάδα, αυτή πιθανώς θα πάει σε ένα σχήμα που απλά θα καταφέρει να την κατεβάσει στο τοπικό τη νέα αγωνιστική σεζόν, διατηρώντας παράλληλα σε λειτουργία το αθλητικό κέντρο και τα τμήματα υποδομής.

Related posts

Τα συλλυπητήρια της Δήμητρας/Απόλλων για την απώλεια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Trikala Basket: Τα δεδομένα για ανανεώσεις και μεταγραφές

‘Επαιξε ξανά με τους Παλαιμάχους του Ολυμπιακού Βόλου στη Βέροια ο Σακελλαρίου