Ο Μουφ υποδέχτηκε τον Γκαραγκάνη στο “Πήλιον Plaza”

Δεκάδες Τρικαλινοί κάθε Καλοκαίρι περνούν το κατώφλι της ταβέρνας “Πήλιον Plaza” που βρίσκεται στο μαγευτικό Αι Γιάννη Πηλίου.

Και αυτό, γιατί στο εν λόγω μαγαζί εργάζεται ένας ιδιαίτερα γνωστός και δημοφιλής Τρικαλινός και άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο Νίκος Γεροκώστας.

Ο Μουφ, τις προηγούμενες μέρες είχε τη χαρά να υποδεχτεί στο μαγαζί έναν καλό του φίλο και επίσης γνώριμο στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου τον Αποστόλη Γκαραγκάνη, εκ των υπευθύνων της Δήμητρας/Απόλλων.

‘Οπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα περιστράφηκε κυρίως γύρω από το ποδόσφαιρο με τους δύο άνδρες να εκφράζουν την αγωνία τους για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά και των τμημάτων υποδομής που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα.

Related posts

Ανεπανάληπτη καλοκαιρινή προσφορά από το γυμναστήριο “Move it by Mariza”

Το άκρως επιτυχημένο μοντέλο της Α’ ΕΠΣΤ, έρχεται από τη μεθεπόμενη σεζόν και στη Β’ Ερασιτεχνική

Εξαιρετική τιμή στον Κώστα Φαμίση από την UNESCO