Ο Α.Ο Τρίκαλα σκέφτεται να συζητήσει με τη Δήμητρα/Απόλλων για την παραχώρηση γηπέδου στην Μπαλκούρα

Οι σχέσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ Τρίκαλα και την ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων είναι εξαιρετικές και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και η παραχώρηση του νεαρού Κωνσταντίνου Παπαδογεώργου στους “κυανέρυθρους”.

Μία κίνηση που ήχησε θετικά στα αυτιά των Τρικαλινών φιλάθλων , καθώς οι ακαδημίες της πόλης πρέπει να στηρίζουν την πρώτη ομάδα του νομού.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας στον Α.Ο Τρίκαλα σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να συζητήσουν με τους Απολλωνιστές το ενδεχόμενο παραχώρησης ενός γηπέδου στην Μπαλκούρα, το οποίο θα αποτελέσει το προπονητήριο των κυανέρυθρων για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, το θέμα αυτά αναμένεται να αναλάβει ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα Χρήστος Λάλας με την άφιξη του στα Τρίκαλα σε λίγες ημέρες και με επικοινωνία που θα έχει με τον πρόεδρο και τους υπεύθυνους προπονητές της Δήμητρας/Απόλλων.

‘Ολα αυτά, από την ώρα που δε βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα κάποια άλλη λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα που αποτελεί αγκάθι για τον ΑΟ Τρίκαλα εδώ και χρόνια.

Related posts

Αυτή την εβδομάδα ο ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ «Παλεύει για την Υγεία»

AO ΤΡΙΚΑΛΑ 2011-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE O ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE H “ΜΑΧΗ” ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ Κ14 ΤΗΣ ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ