Με Κατσαρέ στη Λευκάδα για το “διπλό” οι ‘Ικαροι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ικάρων Τρικάλων για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην αήττητη εντός έδρας, Δόξα Λευκάδας.
Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης είναι υψηλός αλλά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει γεμάτη την φαρέτρα του καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Νίκος Κατσαρές ο οποίος και θα ακολουθήσει την ομάδα στην Λευκάδα.
Το γεγονός πως η ομάδα ταξιδεύει πάνοπλη για το νησί, πως προέρχεται από ένα σπουδαίο “διπλό” στα Γρεβενά και φυσικά η επιστροφή Κατσαρέ έχει κρατήσει την ψυχολογία στα ύψη και άπαντες αισιοδοξούν πως θα επιστρέψουν στα Τρίκαλα με μια ακόμη εκτός έδρας νίκη.
Η ομάδα θα προπονηθει το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κλειστό της Μπάρας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Λευκάδα όπου και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Ionian Blue.
Οι δώδεκα που επέλεξε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι:
Τσιαβές, Κατσαρές, Φρύδας, Μπουργανός, Τριανταφύλλου, Παρδακάς, Αμβράζης, Παπαχρήστος, Σπυράκος, Κάδρας, Νταλός, Τσάκαλος

 

Related posts

O Kαγιούλης στην τελευταία προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα πριν το Arena(PICS)

Πούλμαν από το Δήμο Τρικκαίων για φίλους του ΑΟΤ προς ΑΕL FC Arena

Πρώτη προπόνηση με βλέψεις τίτλου για τον Βράχο Καστρακίου(PICS)