Trikalascore

Με Κατσαρέ στη Λευκάδα για το “διπλό” οι ‘Ικαροι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ικάρων Τρικάλων για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην αήττητη εντός έδρας, Δόξα Λευκάδας.
Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης είναι υψηλός αλλά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει γεμάτη την φαρέτρα του καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Νίκος Κατσαρές ο οποίος και θα ακολουθήσει την ομάδα στην Λευκάδα.
Το γεγονός πως η ομάδα ταξιδεύει πάνοπλη για το νησί, πως προέρχεται από ένα σπουδαίο “διπλό” στα Γρεβενά και φυσικά η επιστροφή Κατσαρέ έχει κρατήσει την ψυχολογία στα ύψη και άπαντες αισιοδοξούν πως θα επιστρέψουν στα Τρίκαλα με μια ακόμη εκτός έδρας νίκη.
Η ομάδα θα προπονηθει το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κλειστό της Μπάρας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Λευκάδα όπου και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Ionian Blue.
Οι δώδεκα που επέλεξε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι:
Τσιαβές, Κατσαρές, Φρύδας, Μπουργανός, Τριανταφύλλου, Παρδακάς, Αμβράζης, Παπαχρήστος, Σπυράκος, Κάδρας, Νταλός, Τσάκαλος

 

Related posts

Οι αφοί Τσιγαρίδα θα φορούν και τη νέα σεζόν τα “ερυθρόλευκα” του Διγενή Νεοχωρίου

admin

Mε Ιωάννου επιστρέφει στην κανονικότητα ο ΑΟ Βαλτινού

admin

Αποτελέσματα-βαθμολογία Β’ Ερασιτεχνικής

admin