Κρεπερί Μποέμ: Η αγαπημένη κρέπα όλων των Τρικαλινών παίζει δυνατά στο κατάστημα της οδού Κονδύλη(PICS)

Ενα όνειρο πολλών ετών πραγματοποιήθηκε πριν μερικούς μήνες για τον ιδιοκτήτη της κρεπερί Μποέμ κ. Γιώργο Κρικώνη, καθώς δημιουργήθηκε το νέο κατάστημα της “οικογένειας” επί της οδού Κονδύλη, δίπλα στην κεντρική πλατεία.

Λειτουργεί σε ένα όμορφο, καλαίσθητο περιβάλλον, κυρίως ως Take away & Delivery, αλλά εάν κάποιος επιθυμεί μπορεί να απολαύσει την αγαπημένη του κρέπα και στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού.

Το νέο κατάστημα Μποέμ δημιουργήθηκε κυρίως προκειμένου να  είναι  γρήγορη η εξυπηρέτηση στο DELIVERY κατά την ώρα αιχμής , αλλά και για να εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που καθημερινά περνούν ή βρίσκονται κοντά στο συγκεκριμένο χώρο που είναι από τους πιο πολυσύχναστους της πόλης.

Μπορείτε λοιπόν να γευτείτε τις λατρεμένες σας γεύσεις, που έχετε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του πρώτου καταστήματος Μποέμ πριν 26 χρόνια και από το “αδερφάκι” της Κονδύλη, που είναι γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, κατά τους έξι και πλέον μήνες λειτουργίας του.

Για παραγγελίες καλέστε το : 2431077057, ενώ για online παραγγελίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.boem.gr.

Πάρτε μία γεύση από το κατάστημα Μποέμ της οδού Κονδύλη στο παρακάτω φωτορεπορτάζ:

Related posts

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα