ΑΟ Τρίκαλα κατά…δημοσιευμάτων, συνέντευξη τύπου από το Νίκο Καγιούλη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΑΟ Τρίκαλα, καθώς μετά τη λύση της συνεργασίας με το Μάικ Σνούι η κυανέρυθρη ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, όπου καταφέρεται κατά δημοσιευμάτων, τονίζοντας ότι ηα δημιουργηθεί μία ομάδα που δε θα φοβάται κανέναν και προσθέτοντας, ότι ο Νίκος Καγιούλης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης.

Ο Α.Ο. Τρίκαλα ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μάς, που θέλουμε να τον έχουμε δίπλα μάς στον στόχο πού έχουμε βάλει ώστε να φτιάξουμε μία ομάδα πού θα σέβεται αλλά δεν θα φοβάται κανέναν αντίπαλο μέσα στο γήπεδο και θα αποτελείται από 11 παλικάρια όπως λέει και ο ύμνος τού συλλόγου μας.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε σχετικα με δημοσιεύματα πού ανέφεραν κάποια πράγματα σχετικά με την λειτουργία τής ομάδας ότι ανήκουν σε μη καλή ενημέρωση..
Την ηρεμία και προσήλωση της ομάδας στον στόχο δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εντός ή εκτός των τειχών να την διαταράξει …

Στο ρητό πού το έχουμε σύνθημα της ομάδας μας
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ήρθε η ώρα να προσθέσουμε και το ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

Αυτό ακριβώς θα επιβεβαιώσει και ο κύριος Καγιουλης σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τής πόλης μας στην συνέντευξη τύπου πού θα παραχωρήσει στους εκπροσώπους τού γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου και θα μιλήσει με κάθε λεπτομέρεια για τούς στόχους της ομάδας μας σε παρόν και μέλλον…

Καλή μάς αρχή με υγεία τύχη και νίκες..
Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ…
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ

Related posts

To παρασκήνιο του “διαζυγίου” ΑΕΛ-Δερμιτζάκη

Mε το μυαλό στην πρεμιέρα o AO Tρίκαλα

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!