Κλείνει ο Γκέκας στον ΑΟΤ, έρχεται και δεύτερος πορτιέρο, τα δεδομένα για Μπουκουβάλα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΟ Τρίκαλα, καθώς οι διοικούντες θέλουν να ενισχύσουν ιδιαιτέρως την ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενίσχυση έρχεται στον άσο για τους κυανέρυθρους, που φαίνεται ότι έχουν έρθει σε κατ’αρχήν συμφωνία με τον 29χρονο πορτιέρο Νέστορα Γκέκα.

Ο Γκέκας , αγωνίστηκε πέρυσι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό με παρουσία σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες και συμμετοχές και στη Σούπερλιγκ.

Εκτός του Γκέκα, τα Τρίκαλα βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και με έτερο νεαρό τερματοφύλακα από την ομάδα του Λεβαδειακού, που πιθανότατα θα έρθει ως ανταλλαγή με τον Ψύρρα, που αναμένεται να μετακομίσει στην ομάδα της Βοιωτίας.

Από κει και πέρα γίνονται μεγάλες προσπάθειες από το Νίκο Σαμολαδά προκειμένου να επιστρέψει στα Τρίκαλα ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, που αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του περσινού πρωταθλήματος στους κυανέρυθρους, αποτελώντας έναν από τους πιο πολύτιμους παίκτες.

Υπάρχει ένα διαδικαστικό ζήτημα που πρέπει να ξεπεραστεί, προκειμένου ο έμπειρος μεσοαμυντικός να επιστρέψει στον ΑΟΤ.

Related posts

To παρασκήνιο του “διαζυγίου” ΑΕΛ-Δερμιτζάκη

Mε το μυαλό στην πρεμιέρα o AO Tρίκαλα

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!