Η κούπα στον ΑΟ Τρίκαλα!

Ο ΑΟ Τρίκαλα κατέκτησε το 48ο κύπελλο ΕΠΣΤ επικρατώντας στο σημερινό τελικό επί του αξιόμαχου Πύργου με σκορ 4-1, στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων
Οι κυανέρυθροι αν και προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ είδαν την πρωτοβουλία τους στη συνέχεια του Α’ ημιχρόνου να μην αποδίδει άλλους καρπούς.
‘Ετσι στις αρχές της επανάληψης ένα όμορφο τέρμα του Πύργου άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα να τα βρίσκουν μπαστούνια.
Ωστόσο η είσοδος του Κατσαντώνη στο ματς αποδείχτηκε καταλυτική για τους κυανέρυθρους που πέτυχαν δύο τέρματα και στο 73’ είχαν αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για το κύπελλο.
Το τέρμα του Αλεξίου λίγο πριν το φινάλε ήρθε ως κερασάκι στην τούρτα για τον ΑΟ Τρίκαλα που μετά την παραμονή στην κατηγορία υλοποίησε και το δεύτερο στόχο του, αυτό της κατάκτησης του κυπέλλου.
Το παιχνίδι παρακολούθησε αρκετός κόσμος, φίλοι και των δύο ομάδων σε μία όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

Στο 11΄ ο Νίκος Σκόνδρας άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Αλεξίου. Στο 28’ ο Λαζαρίνας σταμάτησε διώχνοντας σε κόρνερ τετ α τετ του Νίκου Σκόνδρα. Στο 34’ μετά από φάουλ του Γεωργάκη κεφαλιά του Νίκου Σκόνδρα από εξαιρετική θέση αλλά ο Λαζαρίνας ήταν και πάλι εκεί.

Στο 39’ μετά από κόρνερ του Γεωργάκη κεφαλιά του Αλεξίου βρήκε το πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού του Πύργου και έφυγε άουτ.

Στο 40’ ο Πύργος ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Πρεβέντη από τον Ιωάννου αλλά ο κ. Κοντίνος δεν καταλόγισε καμία παράβαση υπό τις αποδοκιμασίες των φίλων του Πύργου.

Στο 44’ σουτ του Μαγκούτη έξω από την περιοχή μαζεύει εύκολα ο Λαζαρίνας.

Τα Τρίκαλα δεν πήραν σκορ ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ο Πύργος που μπήκε πιο ζωηρά στο δεύτερο μέρος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 55’. Ο Τσάτσος κάμποσα μέτρα έξω από την περιοχή με ασύλληπτο σουτ νίκησε τον Αναγνώστου και ισοφάρισε σε 1-1.

Με τον ενθουσιασμό της ισοφάρισης ο Πύργος πήρε και άλλα μέτρα στο γήπεδο και στο 62’ μετά απο γύρισμα του Πολύμερου ο Νίντος απέναντι από τον Αναγνώστου δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε και αυτή έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 64΄ ήταν σειρά των Τρικάλων να διαμαρτυρηθούν. Σε χέρι αμυντικού του Πύργου σε διεκδίκηση με τον Μαγκούτη ο Κοντίνος έδωσε την παράβαση, άλλα έξω από την περιοχή, ενώ οι «κυανέρυθροι» επέμειναν ότι ήταν μέσα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Αλεξίου και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ…

Στο 65’ πέρασαν στο παιχνίδι Κατσαντώνης, Τζέλης και Μπραντίτσας που έδωσαν άλλον ρυθμό στα Τρίκαλα. Στο 70’ μετά από κόρνερ του Γεωργάκη ο Γιάννης Σκόνδρας με κεφαλιά βρήκε τον Κατσαντώνη που με νέα κεφαλιά σημείωσε το 2-1 δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στον ΑΟΤ!

Στο 77’ ο Κατσαντώνης σε παρόμοια φάση «καθάρισε» το παιχνίδι. Μετά από κόρνερ του Γεωργάκη πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και σημείωσε το 3-1!

Και πάλι από κόρνερ του Γεωργάκη μπήκε και το τελευταίο γκολ. Αυτή τη φορά την κεφαλιά την πήρε ο Αλεξίου που διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κοντίνος που δεν είχε προβλήματα ενώ βοηθοί του ήταν οι κ.κ. Τζάνης, Κωτούλας. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αναγνώστου και Γεωργάκη των Τρικάλων

ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης Μπρισίμης): Αναγνώστου, Γιάννης Σκόνδρας, Κωστόπουλος (65’ Κατσαντώνης), Γεωργάκης, Ιωάννου, Σαμαντάς, Βασιλείου(65’ Μπραντίτσας) , Μαλακασιώτης (65΄ Τζέλης), Μαγκούτης (86’ Νταβώνης), Νίκος Σκόνδρας, Αλεξίου

ΑΟ Πύργου (Βαγγέλης Τσιούκας – Δημήτρης Παπαγιάννης): Λαζαρίνας, Καμπλιώνης, Ζυγούρης, Γιώργος Πολύμερος, Σκαρλέας (85’ Ντούβλης), Τσιάμης, Τσάτσος (85’ Ρίζος), Κων. Οικονόμου (75’ Μπουχώρης), Πρεβέντης (85’ Γεωργούλας), Νίντος, Σακελλαρίου (46’ Τουμαράς)

Related posts

Στηρίζει τον τοπικό αθλητισμό ο Μάνθος Δερμιτζάκης

Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

Η Γενική Συνέλευση των μελών θα αποφασίσει ποιος θα πάρει τον ΑΟ Τρίκαλα και τι θα γίνει με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη