AΣ Μετέωρα: Σπουδαίο ματς αύριο με την Ανθούπολη

Την Κυριακή 12 Μαΐου και στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ειδικού πρωταθλήματος προβιβασμού στην Γ’ Εθνική των πρωταθλητών των Ενώσεων τα Μετέωρα θα υποδεχθούν στο Στάδιο Καλαμπάκας την Ανθούπολη Λάρισας.

Ο 4ος όμιλος ξεκινάει πιο αργά σε σχέση με τους άλλους ομίλους καθώς η κεντρική Ελλάδα και ειδικά η Θεσσαλία είχε πληγεί σε μεγάλο βαθμό από την κακοκαιρία “daniel” στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τα Μετέωρα θα υποδεχθούν την πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣ Λάρισας ομάδα της Ανθούπολης με στόχο να κάνουν καλή εμφάνιση και να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα όσον αφορά την προσπάθεια που θα κάνουν στα φετινά μπαράζ.

Η προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με την τελευταία προπόνηση η οποία έγινε κάτω από βροχή.

Ο Γιώργος Λουλές και οι συνεργάτες του προπόνησαν τους ποδοσφαιριστές και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα όσον αφορά την αποστολή της ομάδας.

Επίσης την Παρασκευή ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της Ανθούπολης με τον Μιχάλη Ζιώγα να προπονεί για τελευταία φορά την ομάδα του πριν από το παιχνίδι της Κυριακής.

Απέναντι στον Λαρισαίο προπονητή τα Μετέωρα είχαν τεθεί αντιμέτωπα την σεζόν 2019-20 όταν τότε ήταν προπονητής στην ΑΕ Καρίτσας στο παιχνίδι του β’ γύρου όταν η Καλαμπακιώτικη ομάδα είχε αποσπάσει λευκή ισοπαλία.

Μετέωρα και Ανθούπολη ήταν στον ίδιο όμιλο, στον 3ο την αγωνιστική περίοδο 1980-81 στην τότε Εθνική Ερασιτεχνική και μάλιστα τα Μετέωρα είχαν κερδίσει και τα δύο παιχνίδια.

Τα Μετέωρα τότε είχαν καταλάβει την 4η θέση, ενώ η Ανθούπολη την 19η σε σύνολο 21 ομάδων.

Κάλεσμα των Μετεώρων στους φιλάθλους
για το ματς με Ανθούπολη

Ο ΑΣ Μετέωρα καλεί τους φιλάθλους της περιοχής Καλαμπάκας κι όχι μόνο να δώσει δυναμικό παρόν στον αγώνα με τον ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας που θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας “Βασίλης Καρακίτσιος” για την 1η αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος προβιβασμού στην Γ’ Εθνική, των πρωταθλητών των Ενώσεων.

 

Πηγή: Sportskalampaka.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 4ου Ομίλου:
1η Αγωνιστική (12/5)
Μετέωρα-Ανθούπολη
Ατρόμητος Παλαμά-Ολυμπιακός Β.
Μαλεσίνα-ΠΑΟΚ Κοίλων
Ρεπό: Νεοχώρι

Related posts

Θρήνος στα Τρίκαλα για το θάνατο 20χρονου νεαρού

Με ένα κλικ μέσω του gov.gr και με τις … ευλογίες της Εκκλησίας η έκδοση άδειας γάμου, βάπτισης και λύσης διαζυγίου

Θαλασσινή πανδαισία από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Ιχθυοπωλείο “Κλάντζος”(PICS)