Γράφει ιστορία ο ΑΟ Πρίνους, πήρε το ντέρμπι με το Δενδροχώρι και ετοιμάζεται πρώτη φορά στην ιστορία του για Α’ ΕΠΣΤ

‘Ενα σπουδαία ντέρμπι πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο Πρίνους με τον τοπικό ΑΟΠ να υποδέχεται το Μέγα Αλέξανδρου Δενδροχωρίου.

Αναμετρήθηκαν δηλαδή δύο από τις πλέον δυνατές ομάδες του 2ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής, που χτίστηκαν φέτος για να κάνουν πρωταθλητισμός.

Ο ΑΟ Πρίνους, επικράτησε με σκορ 3-1, διατηρώντας απόρθητο κάστρο την έδρα του.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και είχαν ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξίου που σημείωσε τα 2 από τα 3 τέρματα της ομάδας του.

‘Εγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που είχε ακόμη αρκετές φάσεις και το παρακολούθησε αρκετός κόσμος παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του ματς έβρεχε και υπήρχε δυνατός άνεμος.

Με τη νίκη αυτή το Πρίνος πήρε το προβάδισμα για την υπόθεση άνοδος, καθώς είναι μόνο πρώτο ακόμη και αν το Δενδροχώρι κερδίσει τα δύο δικά του εξ’ αναβολής και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει σε λίγες εβδομάδες την πολυπόθητη άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική,, για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Με τη λήξη της αναμέτρησης υπήρξαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από πλευράς νικητών, αλλά και στο στρατόπεδο των ηττημένων παρά τη γενική κατήφεια γνωρίζουν ότι και εκείνοι έχουν σημαντικές πιθανότητες για να ανέλθουν στην πρώτη κατηγορία.

Γκολ-κυριότερες φάσεις

Στο 15′ το Πρίνος άνοιξε το σκορ χάρη σε ένα μακρινό σουτ του Αλεξίου που ξεγέλασε τον πορτιέρο του Δενδροχωρίου, ο οποίος έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 19′ ο Λαγκαδινός εκτέλεσε φάουλ από μακριά με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 50′ και πάλι ο Αλεξίου βρέθηκε αφύλακτος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση, με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο 78′ ο , έπειτα από κόντρες με πλασέ από κοντά μείωσε προσωρινά σε 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε

Διαιτητές: Κοντίνος-Κωτούλας-Μπαιρακτάρης

Οι συνθέσεις

ΑΟ Πρίνους(Πάτρας): Παπαγεωργίου, Γκουβίνας, Τσιούκας, Μπελετσιώτης, Κοθράς, Γκοβίνας, Ακρίβος, Μπαρούτας, Αλεξίου, Νταιλιάνης, Καλογράνας

Δενδροχώρι(Κρεμμυδιώτης): Παπαβασιλείου, ‘Τσουλχάι, Τάσιος, Τουρλίδας, Ηρακλέους, Γιατιτζόγλου, Στεφόπουλος, Μητσάκης, Πανάγος, Λαγκαδινός, Μπούλμπος

Related posts

Το «Πάπυρος Cafe» θα προβάλλει ζωντανά την Κυριακή την αναμέτρηση Ανθούπολη-Ολυμπιακός Βόλου

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή