Φιλικό μνήμης από τον Α.Σ Μετέωρα

Στο περιθώριο τη επεισοδιακής  Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ Μετέωρα ο Γιώργος Βαβίτσας ανακοίνωσε κάτι πολύ ωραίο και σημαντικό για μία ομάδα.
Να μην ξεχνάει ποτέ αυτούς που την υπηρέτησαν. Κι αυτά είναι πράγματα σημαντικά που μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο και ένας σύλλογος.
Έτσι στις 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαίμαχους των Μετεώρων και τους Παλαίμαχους Καλαμακίου Αθηνών στον οποίο θα τιμηθούν όλοι οι πρόεδροι του ΑΣ Μετέωρα από το 1950 κι έπειτα όπως επίσης θα τιμηθούν ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει από την ζωή.
Από τους ποδοσφαιριστές που θα τιμηθούν μεταξύ των οποίων είναι και οι: Αλέκος Καραμίντζιος, Γιώργος Τζιουφέτας, Γιώργος Κοιλούκος, Άκης Φορτούνης, Χρήστος Αβραμιώτης, Κώστας Τάκος, Χρήστος Μανώλης, Γιώργος Ζαρόπουλος, Απόστολος Καλοστύπης.

Sportskalampaka.gr

Related posts

Τεράστια επιτυχία εκλεγεται και ο Θεμελης Κωστας πανελλαδικά με την ΔΑΚΕ στο Διοικητικο Συμβουλιο

Στα 10 γκολ σταμάτησε η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΤ κόντρα στα Γρεβενά, νίκη και για την Κ16

ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Μικροί αθλητές, μεγάλες στιγμές στο BABY CUP VOLOS(PICS)