Trikalascore

Φιλικό μνήμης από τον Α.Σ Μετέωρα

Στο περιθώριο τη επεισοδιακής  Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ Μετέωρα ο Γιώργος Βαβίτσας ανακοίνωσε κάτι πολύ ωραίο και σημαντικό για μία ομάδα.
Να μην ξεχνάει ποτέ αυτούς που την υπηρέτησαν. Κι αυτά είναι πράγματα σημαντικά που μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο και ένας σύλλογος.
Έτσι στις 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαίμαχους των Μετεώρων και τους Παλαίμαχους Καλαμακίου Αθηνών στον οποίο θα τιμηθούν όλοι οι πρόεδροι του ΑΣ Μετέωρα από το 1950 κι έπειτα όπως επίσης θα τιμηθούν ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει από την ζωή.
Από τους ποδοσφαιριστές που θα τιμηθούν μεταξύ των οποίων είναι και οι: Αλέκος Καραμίντζιος, Γιώργος Τζιουφέτας, Γιώργος Κοιλούκος, Άκης Φορτούνης, Χρήστος Αβραμιώτης, Κώστας Τάκος, Χρήστος Μανώλης, Γιώργος Ζαρόπουλος, Απόστολος Καλοστύπης.

Sportskalampaka.gr

Related posts

Επανεκκίνηση για τον ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

admin

Διατίθενται προς μακροπρόθεσμη εκμίσθωση δύο ανακαινισμένα διαμερίσματα σε κεντρικό σημείο των Τρικάλων(PICS)

admin

Στον ΑΟ Τρίκαλα ο πολύπειρος φορ Γιώργος Ιορδανίδης, άλλη μία επιβεβαίωση του Trikalascore

admin