Eίδε ΑΕΛ-ΠΑΟΚ με εκλεκτή παρέα ο Σακελλαρίου

‘Οπου διεξάγεται ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική αναμέτρηση στα γεωγραφικά όρια της Θεσσαλίας είναι αδύνατο να μην πετύχεις στο γήπεδο το Χρήστο Σακελλαρίου.

Ο αεικίνητος παλαίμαχος του ΑΟ Τρίκαλα, πετάχτηκε απόψε μία βόλτα από την Οιχαλία μέχρι το στάδιο Αλκαζάρ, προκειμένου να παρακολουθήσει την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα είδα το ματς με καλούς φίλους, τους κοντοχωριανούς του, γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους του πολιτικού χώρου, Θανάση Τέλλιο Κώστα Κοκκινίδη, καθώς και το Φίλιππα Καλόγηρο.

Μάλιστα, βλέποντας κανείς τη φωτό γίνεται κατανοητό και ποια ομάδα υποστήριζε η παρέα, προσδοκώντας σε νίκη των βυσσινί που ωστόσο δεν ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Related posts

Ο Χρυσόστομος Ευσταθίου είδε την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην όμορφη Βουδαπέστη(PICS)

Παραδοσιακή Ταβέρνα Νιάβης: Μια αξέχαστη εμπειρία στην καρδιά της Πίνδου(PICS)

Ενίσχυσε τα άκρα της άμυνας με Κωνσταντόπουλο ο ΑΟ Τρίκαλα