Χρυσόστομος Ευσταθίου: ‘Ενας ακούραστος “εργάτης” του τοπικού αθλητισμού βάζει πλώρη για το Επιμελητήριο Τρικάλων

Τον Χρυσόστομο Ευσταθίου όλα αυτά τα χρόνια τον γνωρίζουμε από την πολυεπίπεδη προσφορά του στον τοπικό αθλητισμό.

Πέρα από την επαγγελματική του δραστηριότητα, η θέση του είναι συνεχώς στα γήπεδα, έχοντας στηρίξει επανειλημμένα διάφορες ομάδες της περιοχής μας με κάθε τρόπο.

Ο Χρυσόστομος Ευσταθίου ήταν επί σειρά ετών εκ των υποστηρικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟ Σαραγίων και παλιότερα στήριξε την προσπάθεια της ΑΕΤ, ενώ πλέον είναι ένας από τους ανθρώπους που βοηθούν τη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

‘Ενας άνθρωπος με αλτρουισμό και ανιδιοτέλεια που πλέον βάζει πλώρη για το Επιμελητήριο Τρικάλων, όντας υποψήφιος με το Συνδυασμό “Επιχειρούμε μαζί” στο πλευρό του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου.

Ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος για τη νέα αυτή πρόκληση και αν λάβουμε υπόψιν την έως τώρα διαδρομή του , έχει πάρα πολλά να προσφέρει και στο χώρο του Επιμελητηρίου, σε περίπτωση που καταφέρει να εκλεγεί.

Γενικώς, ο χώρος έχει ανάγκη από δραστήριους και νέους ανθρώπους με λίγα λόγια και όρεξη για δουλειά και ο Χρυσόστομος Ευσταθίου, αναμφίβολα είναι ένας από αυτους.

Ο ίδιος μέσω ανάρτησης ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την υποψηφιότητά του ως εξής:

Μετά τιμής ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου “Επιχειρούμε Μαζί”, για να χτίσουμε το Εμπορικό Επιμελητήριο που ονειρευόμαστε. Στεκόμαστε δίπλα στον επιχειρηματικό κλάδο και σε όλους τους επαγγελματίες, συμμεριζόμαστε τις δυσκολίες τους, προωθούμε τα αιτήματα τους και γινόμαστε μία γροθιά ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί τον επιχειρηματία και τον επαγγελματία με τις νέες θέσεις και τις προτάσεις μας και να δώσουμε μία νέα ώθηση στο “επιχειρείν”.
Επιχειρούμε Μαζί.

Related posts

Λογικές τιμές και για το ΑΟ Τρίκαλα-’Αρης Φιλιατών

Ανασύνταξη ενόψει Φιλιατών

VIDEO με τα γκολ απ’το Δενδροχώρι-Πρίνος και εικόνες από την αναμέτρηση