Ανασύνταξη ενόψει Φιλιατών

‘Οσο οδυνηρή και αν ήταν η εξέλιξη του παιχνιδιού με τον Τηλυκράτη, στον ΑΟ Τρίκαλα πρέπει να το αφήσουν άμεσα πίσω, καθώς ακολουθεί ένα ακόμη σημαντικό ματς, το ερχόμενο Σάββατο 26/10, στις 4μ.μ. στο δημοτικό στάδιο με τον ‘Αρη Φιλιατών.
Μία ομάδα που θα λέγαμε ότι μέχρι στιγμής αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του ομίλου, καθώς έχει καταφέρει να συλλέξει ήδη 9 βαθμούς σε 3 ματς, παρότι νεοφώτιστη στην κατηγορία.
Τα Τρίκαλα θα έχουν το Σάββατο ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης, προκειμένου να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά το έργο τους δε θα είναι καθόλου εύκολο.
Ο αντίπαλος όπως προαναφέραμε παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστικός, ενώ και ο κακός αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου πιθανώς να αποτελέσει τροχοπέδη, ως προς την υλοποίηση του στόχου.
Οι κυανέρυθροι θα πρέπει από την άλλη, να παρουσιαστούν πολύ πιο σοβαροί, σε σχέση με τον αγώνα της Λευκάδας και με περισσότερο πάθος στον αγωνιστικό χώρο.

Με δύο σημαντικές ελλείψεις

Ο Νίκος Μανούρας πονοκεφαλιάζει, καθώς στο παιχνίδι αυτό με τον ‘Αρη Φιλιατών θα αναγκαστεί να στερηθεί των υπηρεσιών δύο βασικών πρωτοκλασάτων παικτών του.
Ο λόγος για τους Θέμη Αλεξίου και Σινκ, που αμφότεροι θα είναι τιμωρημένοι και δεν μπορούν να υπολογίζονται για το Σαββατιάτικο ματς.
Αντίθετα, αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι οι Ισαακίδης και Καρατάσιος, που δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμού στη Λευκάδα, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Related posts

Λογικές τιμές και για το ΑΟ Τρίκαλα-’Αρης Φιλιατών

Χρυσόστομος Ευσταθίου: ‘Ενας ακούραστος “εργάτης” του τοπικού αθλητισμού βάζει πλώρη για το Επιμελητήριο Τρικάλων

VIDEO με τα γκολ απ’το Δενδροχώρι-Πρίνος και εικόνες από την αναμέτρηση