Trikalascore

Βελούδινο “διαζύγιο” ανάμεσα σε Θύελλα Μεγαλοχωρίου και Πέρι Βασιλείου

Ο Περικλής Βασιλείου δε θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας Μεγαλοχωρίου, τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά στους “ασπρόμαυρους”, τους οποίους οδήγησε στο νταμπλ, κατάκτηση πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΤ, αλλά και του τίτλου σε όλη την κατηγορία.

‘Επειτα από διεξοδικές συζητήσεις με το Μουφ, οι οποίες διήρκησαν για μέρες, αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να μη συνεχίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία, η οποία πάντως λύθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Πλέον η διοίκηση της Θύελλας αναζητά το νέο τεχνικό, ο οποίος θα την οδηγήσει στην Α’ Ερασιτεχνική και αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς.

Related posts

Ο γνωστός Καλαμπακιωτης επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του ΑΣ Μετέωρα Κώστας Βαβίτσας κατερχεται στο στίβο της πολιτικής

admin

AE KΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ-ΑΟ ΠΗΓΗΣ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE TO NTΕΡΜΠΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

admin

Ο Χρήστος Καούρης του Novasports για φαγητό στα “Μεζεδοκαμώματα”

admin