Trikalascore

To δώρο του Παναγιώτη Γεωργούλα στο Γιώργο Κωσταρέλο από Αυστραλία

Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, έπειτα από το μακρινό ταξίδι στην Αυστραλία για το 7ο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Παναγιώτης Γεωργούλας.

Ανάμεσα στα δώρα που έφερε από τη “χώρα των καγκουρό” ο Παναγιώτης και μία φανέλα του Κώστα Σλούκα, την οποία και δώρισε στον καλό του φίλο Γιώργο Κωσταρέλο, ο οποίος έσπευσε να την παρουσιάσει μέσω social media.

Μάλιστα, η φανέλα είχε και την υπογραφή του ‘Ελληνα άσου, δίνοντάς της μεγαλύτερη αξία και ειδικό βάρος.

Ο ίδιος ο Γιώργος Κωσταρέλος, έσπευσε δημόσια να ευχαριστήσει τον Παναγιώτη Γεωργούλα , αλλά και τον Κώστα Σλούκα ,για αυτό το σημαντικό δώρο που του έκανε και εννοείται ότι θα φοράει τη φανέλα σε κάθε αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας.

Related posts

ΑΣ Μετέωρα: Ανανέωση συνεργασίας με δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές

admin

Ολοκλήρωσε και το δεύτερο “μπαμ” με Κουτσιανικούλη ο ΑΟ Τρίκαλα

admin

Aρνητική παράδοση για τον Α.Ο.Τ στη Βέροια

admin