Trikalascore

Τι ισχύει με το αθλητικό κέντρο της Σωτήρας σε περίπτωση που ο Ερασιτέχνης ΑΟ Τρίκαλα μείνει δίχως διοίκηση

Ο Κώστας Παρδάλης διεμήνυσε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ότι εντός 15 ημερών αναμένει να βρεθεί εκείνος ή εκείνοι που θα αναλάβουν είτε μόνο την αντρική ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα, είτε πακέτο μαζί με τον Ερασιτέχνη, ειδάλλως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μαζική παραίτηση των μελών του ΔΣ.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη δεχτήκαμε από αρκετό κόσμο το εξής ερώτημα: Τι θα συμβεί με το αθλητικό κέντρο της Σωτήρας, σε περίπτωση που ο Ερασιτέχνης ΑΟ Τρίκαλα μείνει δίχως διοίκηση και κατ’ επέκταση δεν υφίσταται καθόλου ομάδα τη νέα σεζόν;

Σε αυτό το ακραίο σενάριο, καθώς πολύ δύσκολα ο ΑΟΤ θα μείνει χωρίς διοίκηση ερασιτέχνη,  το αθλητικό κέντρο, το οποίο δεν είναι ιδιοκτησίας της ομάδας, αλλά έχει παραχωρηθεί από το Δήμο σε αυτή, όπως είναι λογικό επιστρέφει στο Δήμο Τρικκαίων και εκείνος από την πλευρά του θα το δώσει στους δημότες προκειμένου να αθλούνται εκεί.

Επομένως, για να συνεχίσει ο ΑΟ Τρίκαλα να έχει στην κατοχή του το άρτιο αυτό αθλητικό κέντρο και να μπορούν να γυμνάζονται εκεί και οι ακαδημίες του συλλόγου, υπάρχει βασική προυπόθεση η ομάδα να συνεχίσει να διοικείται  και γενικώς να συνεχίσει να υπάρχει.

Σε διαφορετική περίπτωση, χάνονται τα πάντα…

Related posts

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα πρωταγωνιστής και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U17

admin

Aφοί Λευτέρης και Λάκης Λόζιος: Δυνατοί επιχειρηματίες & άριστοι επαγγελματίες

admin

To φωτορεπορτάζ του Trikalascore από το τοπικό ντέρμπι ΑΟ Τρίκαλα-ΠΟ Φήκης

admin