Trikalascore

Θα παίξουν για τον αξέχαστο Αποστολη Γκαραγκάνη

Ο αείμνηστος Αποστόλης Γκαραγκάνης είναι ένας άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στο Τρικαλινό ποδόσφαιρο και θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια ως εκείνος που ανέδειξε δεκάδες ποδοσφαιρικά ταλέντα του νομού, περνώντας το κομμάτι των ακαδημιών σε άλλο επίπεδο.

Την Παρασκευή 19 Μαίου θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του αξέχαστου Αποστόλη στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου, το οποίο διοργανώνεται από την τοπική Θύελλα.

Θα συμμετάσχει μία ομάδα κορυφαίων παικτών που ανέδειξε  η Δήμητρα/Απόλλων, όπου πιθανώς θα δώσει το παρόν και ο Κώστας Φορτούνης, με μία ομάδα Τρικαλινών επιλέκτων, όπου θα αγωνιστούν γνωστοί παίκτες της περιοχής, όπως οι Κουσκουνάς, Σανδραβέλης, Μηνάς και άλλοι.

Να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον αυτό φιλικό θα ξεκινήσει στις 3.30μμ. ενώ λίγη ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν οι βραβευσεις στους συμμετέχοντες από τους ιθύνοντες της Θύελλας Μεγαλοχωρίου.

Related posts

Οι κάτοικοι των Τυμφαίων εμπιστεύονται τον Θανάση Λιούτα γιατί απέδειξε ότι τίμησε την εμπιστοσύνη τους

admin

Tι ισχύει με τη χειμερινή περίοδο μεταγραφών στην ΕΠΣ Τρικάλων

admin

Μονοψήφιος αριθμός κρουσμάτων μετά από καιρό στα Τρίκαλα-3.273 σε όλη τη χώρα

admin