Trikalascore

Στο «τραπέζι» και το όνομα του Νεντίδη για τον πάγκο του Α.Ο.Τ

‘Ένα ακόμη όνομα που παίζει τις τελευταίες ημέρες και για το οποίο ο Νίκος Σαμολαδάς έχει μεγάλη εκτίμηση, είναι αυτό του Νίκου Νεντίδη.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, εδώ και αρκετά χρόνια πραγματοποιεί καριέρα προπονητή.
Ως προπονητής εργάστηκε αρχικά στα τμήματα υποδομής διαφόρων ομάδων. Αρχικά του ΠΑΟ Κουφαλίων, του ΑΜΣ Πανοράματος καθώς και στην ομάδα παίδων του Ολυμπιακού (2002-2004). Αργότερα πέρασε από τους πάγκους του ΠΑΟ Κουφαλίων και του Καμπανιακού ενώ από το 2007 ως το 2009 εργάστηκε στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Την περίοδο 2009-10, διατέλεσε για ένα διάστημα συνεργάτης του Όλεγκ Προτάσοφ στον Ηρακλή ενώ τον Δεκέμβριο του 2010 ανέλαβε βοηθός προπονητή στην ομάδα της Κέρκυρας. Το 2011 διατέλεσε προπονητής της ομάδας Α.Ο. Χανίων.
Εν συνεχεία για αρκετά χρόνια εργάστηκε στην ομάδα της Ξάνθης στη Σούπερλιγκ, ενώ το 2019 βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Πανσερραικού.

Related posts

Προπόνηση με Λώττα στον Α.Ο Τρίκαλα

admin

Ικανοποίηση στο Διγενή για την εξαιρετική πορεία με το μυαλό στη συνέχεια

admin

Ο Δήμος Τρικκαίων επιβράβευσε τον 11χρονο τρικαλινό βαλκανιονίκη του πινγκ πονγκ Φώτη Ζιούτο

admin