Trikalascore

Ο Α.Ο Τρίκαλα ανεβαίνει παντού επίπεδο και ενισχύεται-Ας απαλλαγούμε οριστικά από τα κόμπλεξ και τη μιζέρια

Η νέα τάξη πραγμάτων στον Α.Ο Τρίκαλα και η παρουσία δύο δυνατών επενδυτών έχει αλλάξει άρδην την κατάσταση στην ομάδα και για άλλη μία φορά νιώθουμε ευτυχείς που βάλαμε το χεράκι μας ώστε να να υπάρξει αυτή η σύμπραξη δυνάμεων.

Η αλλαγή επιπέδου φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει, τόσο όσον αφορά τις ανανεώσεις, όσο και τις μεταγραφικές προσθήκες.

Ονόματα όπως οι Κουσκουνάς, Σανδραβέλης, είναι δεδομένο ότι έχουν κάνει κλικ στον κόσμο, αλλά και οι τρεις ξένοι που αποκτήθηκαν χθες πιθανώς να αποδειχτούν πολύ χρήσιμοι, όπως και ο Μπαράτα που είναι πολύ πιθανό να κλείσει στους κυανέρυθρους.

Πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι ο τεχνικός David Magrone θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει δεκάδες ποδοσφαιριστές το επόμενο διάστημα προκειμένου με τη σύμφωνη γνώμη και του τεχνικού διευθυντή να επιλέξουν τους πλέον κατάλληλους.

Για να είναι ειλικρινής τα τελευταία χρόνια που καλύπτω το ρεπορτάζ της ομάδας ουδέποτε θυμάμαι τόσο μεγάλη κινητικότητα, σε μεταγραφικό επίπεδο, ενώ πρέπει να επισημανθεί ακόμη η πρόσβαση που έχουν οι δύο μεγαλομέτοχοι και σε μάνατζερ εκτός Ελλάδος, που θα παρακολουθούν αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές και πιθανώς κάποιοι από αυτούς τους επόμενους μήνες να αποτελέσουν μεταγραφικό στόχο ομάδων του εξωτερικού.

Τη στιγμή που η διοίκηση ενωμένη δίνει τον αγώνα της για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο κάτι που φαίνεται ότι αναγνωρίζει η πλειοψηφία του κόσμου έχουμε και τους γνωστούς “μπαχαλάκηδες” των social media που ψάχνονται να βρουν κάποια λεπτομέρεια που δεν τους αρέσει και με τη γνώριμη τακτική τους να κάνουν την τρίχα τριχιά , παρουσιάζοντας ότι δήθεν η ομάδα δε λειτουργεί σωστά.

Ο κόσμος είναι δεδομένο ότι θα απομονώσει τέτοιες φωνές κόμπλεξ και εμπάθειας, που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για το ότι ο Α.Ο Τρίκαλα τα προηγούμενα χρόνια βολόδερνε φτάνοντας να παίζει ακόμη και στη σίτα.

Και εδώ τώρα θα πρέπει οι συγκεκριμένοι να μας απαντήσουν τι ακριβώς θέλουν; Δεν τους αρέσει που υπάρχει μία σταθερή και εύρωστη διοίκηση; Δεν τους αρέσει που γίνονται και θα γίνουν μεταγραφές από το πάνω ράφι; Δεν τους αρέσει που η ομάδα θα οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα και στην Κ19;

Είναι προφανές ότι τους ενοχλεί η παρουσία συγκεκριμένων προσώπων στα διοικητικά δρώμενα του ΑΟΤ, από την ώρα που δεν μπήκαν στην ομάδα τα…δικά τους άτομα και μονίμως θα ψάχνουν κάτι να βρουν και κάτι να πουν.

Η ομάδα πηγαίνει μπροστά και αν στηριχτεί από την πλειοψηφία του κόσμου θα κάνει πολλά πράγματα φέτος. Κανείς βέβαια δε μίλησε για ανόδους και πρωταθλητισμούς που σίγουρα δεν είναι στο πρόγραμμα και αυτό ξεκαθαρίζεται εξ’ αρχής.

Και κάτι τελευταίο: Καλό θα είναι όλοι μας να κρίνουμε τους πάντες, διοίκηση, προπονητή, παίκτες όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Γιατί καθρέφτης για όλους θα είναι το γήπεδο.

Related posts

Σήμερα Παρασκευή βγαίνεις πολλαπλά κερδισμένος με φουλάρισμα στο πρατήριο AVIN Πύλης 39

admin

Εξασφαιρος ο ΑΟΤ στο τρίτο φιλικό με Παλαμά

admin

“Λύγισε” το Μύτικα η ΑΕΤ

admin