Trikalascore

Προπόνηση με καταρρακτώδη βροχή για τον ΑΟ Τρίκαλα

Το μεσημέρι της Τετάρτης, κάτω από δυνατή βροχή, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για τον αγώνα της Κυριακής στην Κέρκυρα με τον Αστέρα Πετριτή.

Τάκης Ρούσσας και Στέλιος Αρσένος περίμεναν τους παίκτες του στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας και ζήτησαν να κοιτάξουν μπροστά στο καθοριστικό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι πιθανό να μπει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ο Άρης Λώττας που προερχόταν από τραυματισμό και δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με την Χαλκίδα.

Related posts

Kέρδισε την ένσταση και ανέβηκε Γ’ Εθνική η Ανθούπολη, χάνει το ματς με Μαλεσίνα και πρόστιμο για Μετέωρα

admin

Ευτυχισμένο 2025 από τα Τρίκαλα, την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!

admin

‘Εδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ο Α.Ο Τρίκαλα, παρέλαβαν οι πυρόπληκτοι της Ηλείας τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό(PICS)

admin