Trikalascore

Nα…τριτώσει το καλό στη Χαλκίδα

Μετά τις δύο σερί επιτυχίες κόντρα σε Πανελευσινιακό και Ζάκυνθο ο ΑΟ Τρίκαλα ξεκινάει από αύριο την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής στη Χαλκίδα.
Οι κυανέρυθροι, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά παράλληλα θα παίξει ένα από τα τελευταία τους χαρτιά, θα αναζητήσουν την Τρίτη σερί νίκη τους, κάτι που αν γίνει θα έχει συμβεί για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική σεζόν.
Η χαμηλότερη δυναμικότητα του αντιπάλου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του ΑΟΤ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Χαλκιδείς τον υποχρέωσαν σε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οπότε θα χρειαστεί η δέουσα προσοχή στο ματς.
Από κει κα πέρα, τα Τρίκαλα που μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους 7 βαθμού κάθε αγωνιστική θα πρέπει να κοιτάζουν να κερδίζουν και θα δουν στην πορεία εάν προλαβαίνουν για κάτι παραπάνω ή όχι.

Related posts

VIDEO με τα Highlights από το Απόλλων Λυγαριάς-‘Αρης Αγίας Μονής

admin

Στο “στόχαστρο” του ΑΟ Τρίκαλα ο Αποστόλης Σκόνδρας που έμεινε ελεύθερος από την ΑΣΑ

admin

SL2: Η προαναγγελία της 13ης αγωνιστικής

admin