Trikalascore

Κώστας Σκρέκας: «Να κρατηθούν σταθερές οι τιμές στο ψωμί»

Σταθερές τιμές στο ψωμί ζήτησε ο Τρικαλινός Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου, με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης:

Tο Υπουργείο Ανάπτυξης ενημέρωσε την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας ότι η ΔΙΜΕΑ ελέγχει συστηματικώς τα μεικτά περιθώρια κέρδους στον κλάδο της αλευροβιομηχανίας και πως, σε περίπτωση που διαπιστωθούν περιπτώσεις αθέμιτης κερδοφορίας στις κατηγορίες των αλεύρων, θα επιβληθούν αυστηρά πρόστιμα.
Ζητήθηκε, επίσης, να συγκρατηθούν σταθερές οι τιμές του ψωμιού για τους καταναλωτές.
Συζητήθηκε το πάγιο αίτημα του κλάδου για τη χρήση του όρου «φούρνος» μόνο από τις επιχειρήσεις που ολοκληρώνουν στον εσωτερικό τους χώρο όλο τον κύκλο παραγωγής προϊόντων αρτοποιίας, από την επεξεργασία των πρώτων υλών μέχρι την τελική έψηση αυτών.

Related posts

ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ: ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΟΥΜΕ;

admin

Στα όριά του ο Παρδάλης μετά και τη νέα ήττα

admin

Στα Τρίκαλα με τον μπασκετικό του μέντορα Κώστα Θάνο ο Χάρης Σπυράκος

admin