Trikalascore

Κομπλέ στο αυριανό ντέρμπι με Εργοτέλη ο Α.Ο Τρίκαλα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για το αυριανό (10/2 – 14:00) εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο προπονητής των Τρικάλων κ. Απόστολος Χαραλαμπίδης πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή και θα ανακοινώσει την 20αδα λίγο πριν την έναρξη του ματς. Υπενθυμίζουμε ότι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και εβδομάδες ο Έλληνας τεχνικός είναι ο Ζαχαρίας Στεφανίδης, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο χέρι.

Related posts

Δ. Παπαστεργίου: Το 2026 είναι μια χρονιά περαιτέρω ωρίμανσης της ψηφιακής στρατηγικής – Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2026: Ορόσημα και προοπτικές για μια σύγχρονη Ελλάδα

admin

Οι ασφάλειες αυτοκινήτων με Gov.gr-Gov.gr Wallet (χωρίς κόπο) κτώνται! – Δ. Παπαστεργίου: Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι τα ψηφιακά αντανακλαστικά του κράτους λειτουργούν άμεσα

admin

VIDEO με τα Highlights απ’το ντέρμπι ΠΟ Φήκης-Διγενής Νεοχωρίου

admin