Trikalascore

H ισχυρή νέα τάξη πραγμάτων έχει περισσότερες απαιτήσεις…

Η νέα τάξη πραγμάτων στον Α.Ο Τρίκαλα είναι εδώ, τον τελευταίο μήνα.

Μετά τις ανακατατάξεις στην ομάδα σε διοικητικό επίπεδο, την αποχώρηση Λάλα και την έλευση των Παραγουανών έχει διαμορφωθεί μία νέα κατάσταση, που προφανώς έχει δημιουργήσει πιο καλά οικονομικά δεδομένα.

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Τ Ηλίας Αιβάζογλου και ο Παραγουανός συνεργάτης του Manouel που κάνουν πλέον από κοινού τα κουμάντα στην ομάδα βρέθηκαν σήμερα στη Θήβα όντας συνεχώς δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα υλικά και ηθικά.

Στο φινάλε πανηγύρισαν την πρόκριση μαζί με τους Τρικαλινούς θεατές, αλλά είναι δεδομένο ότι περιμένουν περισσότερα στη συνέχεια και δη με την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου επιβάλλεται ο Α.Ο Τρίκαλα να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός, για να μπορέσει να σταθεί σε μία δύσκολη κατηγορία.

Related posts

VIDEO με το νικητήριο τέρμα του Διγενή και φωτορεπορτάζ από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λυγαριάς

admin

AΣ Μετέωρα: Εμφατική εμφάνιση και φιλική νίκη κόντρα στο Μουζάκι

admin

SL2: Συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα και θα κριθεί στο γήπεδο

admin