Trikalascore

Αποφασισμένος να φέρει άνοδο στο Μεγαλοχώρι

Μπορεί η Θύελλα Μεγαλοχωρίου να μην τα κατάφερε στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής, τερματίζοντας στην 4η θέση του 1ου ομίλου και χάνοντας την άνοδο για την Α’ ΕΠΣΤ, αλλά το γεγονός αυτό κάθε άλλο παρά πτοεί τον ισχυρό άνδρα του σωματείου Νίκου Γεροκώστα.

Το αντίθετο μάλιστα, ο Μουφ καταστρώνει τα πλάνα του, αναφορικά με την επάνοδο της Θύελλας στην πρώτη κατηγορία και τη νέα σεζόν θα είναι πιο δυνατός αγωνιστικά.

‘Ηδη έχουν δρομολογηθεί πολλά πράγματα σε μεταγραφικό επίπεδο, με ποιοτικούς παίκτες να προβάρουν τα ασπρόμαυρα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα στην τεχνική ηγεσία θα παραμείνει ο πολύπειρος Μάκης Ζαβλανός, που λόγω της πολυετής του θητείας στην ομάδα έχει αποκτήσει πλέον και φιλικές σχέσεις με το Μουφ.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να φανούν και στο γήπεδο, εκεί όπου το Μεγαλοχώρι θα προσπαθήσει να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι.

Related posts

Δ. Παπαστεργίου: «Η ενίσχυση της ευρυζωνικότητας αποτελεί θεμέλιο της ψηφιακής Ελλάδας που οικοδομούμε»

admin

Ευχαριστήρια Επιστολή του Πορταϊκού, προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αντιπεριφερειάρχη Χρύσα Ντιντή

admin

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του ο “Μύλος των ξωτικών”

admin