Trikalascore

‘Επιασε δουλειά στα Μετέωρα ο Λουλές

Από την περασμένη εβδομάδα στον πάγκο των Μετεώρων βρίσκεται ο Γιώργος Λουλές ο οποίος διαδέχθηκε τον Νίκο Αγγελάκη ο οποίος αποχώρησε για επαγγελματικούς και μόνο λόγους για τα υπόλοιπα παιχνίδια-μπαράζ.

Αυτό που ίσως να μην θυμούνται οι φίλαθλοι των Μετεώρων είναι ότι ο Γιώργος Λουλές ήταν στο ρόστερ της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2002-03 όταν αγωνίζονταν στην Δ’ Εθνική κατηγορία μάλιστα ως νεοφώτιστη.

Σ’ εκείνη την σεζόν τα Μετέωρα είχαν ένα αξιοζήλευτο ρόστερ με παίκτες όπως ο Θώμος, ο Πρεκατές, ο Τσιούκας, ο Πράπας, ο Τρπέφσκι, ο Θεοφάνους, ο Κώτσιος, ο Μπαράκας, αλλά και πολλούς άλλους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα είχαν τερματίσει στην 5η θέση του ομίλου τους με την πρώτη να την παίρνει ο Πιερικός.

Άρα ο Γιώργος Λουλές είναι ένας προπονητής που έχει περάσει και ως ποδοσφαιριστής από την ομάδων των Μετεώρων. Κάτι ανάλογο που έχει γίνει με τον Βασίλη Γκούμπλια, τον Χρήστο Αντωνίου, τον Χρήστο Αυγέρο και φυσικά με τον Νίκο Αγγελάκη.

Ο Γιώργος Λουλές ως προπονητής βρίσκεται επί 13 χρόνια στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα που εδώ και χρόνια είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Α’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Επίσης έχει δουλέψει σε ακαδημίες, ενώ ήταν και συνεργάτης του Περικλή Αμανατίδη όταν ήταν στον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Γιώργος Λουλές παρακολούθησε το παιχνίδι των Μετεώρων με την ΑΕ Κιλελέρ την περασμένη Τετάρτη και μεθαύριο απέναντι στον Αστέρας Καρδίτσας θα έχει την ευθύνη και το κοουτσάρισμα. Μαζί του ως συνεργάτη θα έχει τον Βαγγέλη Τζαχρήστο.

Sportskalampaka.gr

Related posts

Επιτυχημένη η πρώτη επαφή Λάλα-Αναστασιάδη με την τοπική κοινωνία

admin

«Στη Βουλή από τη Μαρίνα Κοντοτόλη η Αναφορά για την επανεξέταση της απόφασης της ΕΕΤΑΑ σχετικά με τη μη καταβολή χρηματοδότησης στα ΚΔΑΠ ΑμεΑ για τον μήνα Σεπτέμβριο».

admin

Διακρίσεις και στην Καλαμπάκα για την Δήμητρα Απόλλων και καλό καλοκαίρι!(PICS)

admin