Trikalascore

‘Eκοψαν την πίτα τους οι παλαίμαχοι του ΑΟ Τρίκαλα(PICS)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η κοπή πίτας των παλαιμάχων του ΑΟ Τρίκαλα, παρουσία αρκετών εκ των βετεράνων του συλλόγου.

Μεταξύ των παρευρισκομένων και ο Αντιδήμαρος Τάκης Παζαίτης, αλλά και ο τεχνικός του ΑΟΤ Σάκης Θεοδοσιάδης, ενώ αμφότεροι φόρεσαν και ως ποδοσφαιριστές τα κυανέρυθρα.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟ Τρίκαλα Στέφανος Πιάζας μέσω ανάρτησης ανέφερε:

Την 10η πίτα σάν πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΤ κόψαμε σήμερα με την ευχή να παραμείνει ζωντανή ή ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας και να την ξαναδούμε στα μεγάλα σαλόνια. Τα τελευταία 2 χρόνια γίνεται μια καλή προσπάθεια από τους διοικούντες έχοντας στην τάξη τους τρικαλινα παιδιά και καλή οργάνωση στις ακαδημίες. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Παπαευθυμίου. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιάννη Μπουλογιωργο ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου – χαλβαδοποιια 1 και κάτι για την δωρεάν προσφορά της πίτας. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Related posts

Πήρε εκτός έδρας βαθμό απέναντι στον ισχυρό Δωτιέα ο ψυχωμένος Διγενής(Πλούσιο φωτορεπορτάζ”

admin

Ξεπέρασαν τα 50 τα Καταστήματα ΔΕΗ νέας γενιάς πανελλαδικά

admin

Mαύρα τα κράνα και το απευκταίο όλο και πιο κοντά…

admin