Trikalascore

Δεν πάει στο Πανευρωπαικό U23 o Τσιόβολος-‘Αμεση η απάντηση της ΕΛΟΠ μέσω Κωνσταντίνου Φάλια

Ο Τρικαλινός πρωταθλητής της πάλης ανακοίνωσε ότι δε θα αγωνιστεί στο προσεχές Πανευρωπαικό πρωτάθλημα U23 Eλληνορωμαικής πάλης που θα διεξαχθεί στη Σόφια.

Μάλιστα, μέσω ανάρτησης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό.

Αναλυτικά:

Με μεγαλη μου λύπη ανακοινώνω και επίσημα πλέον οτι δεν θα συμμετάσχω στο προσεχές πρωτάθλημα u23 στη Βουλγαρία. Ο λόγος δεν είναι ούτε κάποιος τραυματισμός δόξα τω Θεό είμαι πολύ καλά ούτε η αγωνιστική μου κατάσταση είναι ανεπαρκής. Με τον προπονητή μου βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση όπως απέδειξα και στα προκριματικά στην Λάρισα που πήρα την πρόκριση με εμφατικό τρόπο και θα αποδεικνύω όσο είμαι ενεργός αθλητής και θα έχω στόχους. Ο λόγος λοιπόν είναι οικονομικός, δηλαδή δεν μου κάλυπταν τα έξοδα και το ποσό που ζητήθηκε για να συμμετέχω ήταν μεγάλο για την οικονομική κατάσταση που βρίσκομαι εγώ και η οικογένεια μου. Με προσωπική μου απόφαση λοιπόν δεν ενημέρωσα τον χορηγό μου GEOGREEN και τον κύριο Παναγιώτη έτσι ώστε να ζητήσω μια extra βοήθεια διότι πιστεύω και οχι απλά πιστεύω αλλά έτσι είναι ότι τη συμμετοχή αυτή την δικαιούμαι και με το παραπάνω. Επίσης αν καλύψουμε το πρόβλημα για ακόμα μια φορά δεν θα φανεί ποτέ, κάπως έτσι κύριοι βλέπουμε εκατοντάδες αθλητές κάθε μέρα στην χώρα μας να σταματάνε το άθλημα που αγάπησαν και μετά αναρωτιόμαστε μα γιατί ήταν καλός είχε δυνατότητές και πάντα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι το εξής ότι δεν είχε μυαλό, όχι κύριοι μυαλό είχε προοπτική δεν έβλεπε . Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου τον χορηγό μου κύριο Παναγιώτη Γεωργούλα και την εταιρεία του geogreen για την στήριξη, τους γονείς μου, τους συναθλητές μου, τους φίλους μου και την κοπέλα μου που βρίσκονται δίπλα μου και με στηρίζουν αλλά και όλο τον κόσμο που μου στέλνει πολλά μηνύματα για συγχαρητήριά, μηνύματα δύναμης και μηνύματα για καλή επιτυχία, αλήθεια βλέπω μεγάλη αγάπη και ευχαριστώ πολύ. Επίσης πολλά άκουσα, πολλά περίμενα και δεν ειδα ούτε καν λίγα.

‘Αμεση ήταν η απάντηση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας πάλης και παλιού πρωταθλητή του αθλήματος, Κωνσταντίνου Φάλια, ο οποίος μέσω σχολίου στο προφίλ του Τόλη Τσιόβολου εξήγησε με ποια κριτήρια η Ομοσπονδία αποφασίζει για την αποστολή των αθλητών σε διεθνείς διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Φάλια, εκ μέρους της ΕΛΟΠ:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης αγαπητέ Τολη πρωτιστως λειτουργεί με βάση τις προτάσεις των ομοσπονδιακών προπονητών και κατ’επεκταση των Ολυμπιακών αποτελεσμάτων του 2021 και αποφασίζει για την αποστολή των πιο αξιόλογων αθλητών.Ως συντοπίτη ς σου και πρώην πρωταθλητής που υπηρετησα το άθλημα επί είκοσι συναπτά έτη και ως σημερινός αντιπροεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας πάλης που πολλές φορές πήρα την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω μαζί σου όπως και σήμερα,τρεις φορές και δεν απαντάς …θεωρώ πως όλα αυτά ειναι fake news για σκοπιμότητες τις οποίες εσύ γνωρίζεις καλύτερα κι από εμένα.Σου εύχομαι τα καλύτερα με αγάπη !

Φαλιας Κωνσταντίνος.. Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Φάλιας, σε επικοινωνία με το Trikalascore μας ενημέρωσε ότι μίλησε ο ίδιος με τον Τόλη Τσιόβολο εξηγώντας του κάποια πράγματα, ενώ πρόσθεσε ότι η Ομοσπονδία είναι ακέραιη σε όλα, ούτε καθοδηγεί κανέναν, αλλά ούτε καθοδηγείται”.

Related posts

Oι πέντε αγωνιστικές του Γενάρη για Α.Ο Τρίκαλα και SL2

admin

Να δείξει από την αρχή ποιος είναι το “αφεντικό”

admin

Φωτορεπορτάζ από το ‘Αγιος Οικουμένιος-Μπάρτσα Γριζάνου

admin