Trikalascore

Δεν ξεκινά η Γ’ Εθνική: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα!

Oι ώρες είναι δύσκολες και η κατάσταση δραματική. Μαγνησία και Θεσσαλία δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από τη φονική κακοκαιρία Daniel και κάθε σκέψη για μπάλα περνά σε δεύτερη μοίρα.

Άνθρωποι στην Καρδίτσα έχασαν τις ζωές τους, πνίγηκαν στα σπίτια τους, χωριά χάθηκαν σε έναν υδάτινο κόσμο που προκάλεσε η νεροποντή.

Τα λόγια είναι περιττά και η θλίψη μεγάλη για ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο που πλέον έχει σημάνει συναγερμό στη Λάρισα.

Μπροστά σε αυτές τις δραματικές στιγμές το ποδόσφαιρο κάνει στην άκρη. Έτσι η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής αναβάλλεται επίσημα και η πρώτη σέντρα της σεζόν θα μεταφερθεί για τις 17/9.

 

 

Related posts

Σήμερα η κεντρική ομιλία του Κώστα Σκρέκα στη Φαρκαδόνα

admin

Δημήτρης Παπαστεργίου στο Digital World Summit Greece 2024: “Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα καλό σημείο εκκίνησης σχετικά με την Τεχνητή Νοημοσύνη”

admin

Πρόγραμμα και διαιτησίες στο Ερασιτεχνικό- Ο Πέτσας στο ντέρμπι Μετέωρα-Καστράκι

admin