Trikalascore

Η καρδιά της πάλης “χτυπά” το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα!

Η πόλη των Τρικάλων είναι γνωστή για την παράδοση στο άθλημα της πάλης, καθώς τις προηγούμενες δεκαετίες, κατάφερε να αναδείξει δεκάδες παλαιστές που διέπρεψαν σε εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο, με σπουδαίες διακρίσεις σε Πανελλήνια, Πανευρωπαικά, Παγκόσμια και Ολυμπιακούς αγώνες.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαίου, το αγώνισμα της πάλης θα βρεθεί στο προσκήνιο για την πόλη μας, καθώς θα διεξαχθεί εδώ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής και Ελευθέρας πάλης U15 (Παμπαίδων-Παγκορασίδων), στο κλειστό γυμναστήριο της Κατσιμήδου.

Το παρόν θα δώσουν πάνω από 300 αθλητές, οι καλύτεροι όλων των κατηγοριών που με τους προπονητές, τους συνοδούς, τις οικογένειες και τους φίλους τους που θα έρθουν θα ξεπεράσουν τα 100άτομα, ενισχύοντας έτσι και τον αθλητικό τουρισμό της πόλης και προσφέροντας σημαντική οικονομική ανάσα σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις της περιοχής.

Μάλιστα, το πρωτάθλημα θα έχει έντονο Τρικαλινό χρώμα, καθώς περισσότεροι από 10θα είναι οι συμμετέχοντες αθλητές των τοπικών συλλόγων, αρκετοί εκ των οποίων θα διεκδικήσουν πανελλήνια μετάλλια.

Να σημειωθεί ακόμη ότι σήμερα Παρασκευή θα γίνει στα Τρίκαλα και το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα πάλης, άλλη μία σημαντική διοργάνωση στο κλειστό της Κατσιμήδου, άρα μιλάμε για ένα γεμάτο παλαιστικό τριήμερο.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΠ και παλιός πρωταθλητής της Ελληνορωμαικής πάλης με δεκάδες διακρίσεις Κώστας Φάλιας, είναι ο άνθρωπος που σίγουρα έβαλε το λιθαράκι του, προκειμένου η συγκεκριμένη διοργάνωση να γίνει στα Τρίκαλα, καθώς ο ίδιος στοχεύει ώστε το άθλημα που ο ίδιος υπηρετεί για δεκαετίες να γίνει και πάλι σημείο αναφοράς για την περιοχή μας και τα επόμενα χρόνια να έχουμε την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Φάλια μας τόνισε: “Πρόκειται για μία πολύ σπουδαία διοργάνωση το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης U15, το οποίο θα φιλοξενηθεί στα Τρίκαλα, την πόλη που έχει ταυτιστεί με το συγκεκριμένο άθλημα, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τους αγώνες και έχουμε οργανωθεί σωστά σε όλους τους τομείς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Τρικκαιών για τη σημαντική βοήθεια και υποστήριξή τους.

Θα συμμετάσχουν τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος σε αυτές τις ηλικίες και το θέαμα θα είναι υψηλό. Καλούμε τους συμπολίτες μας να έρθουν το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο της Κατσιμήδου και να παρακολουθήσουν τους αγώνες, χειροκροτώντας τους συμμετέχοντες αθλητές. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε διακρίσεις και μετάλλια για παλαιστές των τοπικών μας συλλόγων. Τέλος εύχομαι σύντομα η πόλη μας να φιλοξενήσει και ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις όσον αφορά το άθλημα της πάλης”.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U15 ΠΑΜΑΙΔΩΝ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
14 ΜΑΪ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. – 15 ΜΑΪ ΣΤΙΣ 8 Μ.Μ.
Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων Κατσιμήδου

Leave your vote

Related posts

Κιάκος: “Τιμή για κάθε Τρικαλινό παιδί να αγωνίζεται στον Α.Ο Τρίκαλα”

admin

Μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση Αιβάζογλου:Παραιτήθηκαν έπτά παίκτες από τις παλιές προσφυγές!!!

admin

Ανοίγει από Δευτερα το κολυμβητήριο για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών

admin

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.