Trikalascore

Δεν αλλάζουν οι οικονομικές απαιτήσεις Αιβάζογλου για την πώληση της ΠΑΕ Τρίκαλα

Το deal με το Χρήστο Λάλα μπορεί να χάλασε στο παρά πέντε, ωστόσο,  ΠΑΕ Τρίκαλα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό πώληση από τον Ηλία Αιβάζογλου.

Και επειδή τις τελευταίες ώρες κάποια πράγματα έχουν παρερμηνευτεί και ακούγονται διάφορες ανακρίβειες, από πλευράς Αιβάζογλου δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τις απαιτήσεις που αξιώνει όσον αφορά την πώληση της ομάδας .

Πόσο μάλλον από την ώρα που μιλάμε για μία πεντακάθαρη ΠΑΕ που δε χρωστάει ούτε ευρώ και ο ιδιοκτήτης πληρώνοντας συνεχώς φρόντισε να την έχει δίχως την παραμικρή οικονομική εκκρεμότητα.

‘Ετσι το ποσό πώλησης της ΠΑΕ Τρίκαλα είναι αυτό που συμφωνήθηκε αρχικά και με το Χρήστο Λάλα και όποιος επιθυμεί να αγοράσει την ομάδα θα πρέπει να καταβάλλει το αντίστοιχο αντίτιμο στο νυν πρόεδρο.

Related posts

Συντριπτικά υπέρ του Α.Ο Τρίκαλα η προιστορία με Λεβαδειακό!

admin

Κάλεσμα του Π.Ο Φήκης για το ματς με Θησέα Αγριάς

admin

Aπό αύριο Δευτέρα επιστροφή στην υγιεινή διατροφή με φρεσκότατα ψάρια από το Ιχθυοπωλείο “Κλάντζος”(PICS)

admin