Trikalascore

Α.Ο Τρίκαλα: Κλεισμένος μεσοαμυντικός από Ονδούρα, με 24 άτομα αύριο στην πρώτη

Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρώτη του ΑΟ Τρίκαλα που είναι προγραμματισμένη για αύριο απόγευμα στις 7μ.μ. στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας και οι κυανέρυθροι κινούνται δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κλεισμένος θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής από τον Ονδούρα, που αγωνιζόταν σε ομάδα 1ης κατηγορίας της χώρας του και παίζει ως αμυντικός και ως 6άρι.

Μία μεταγραφή που χειρίζεται αποκλειστικά ο Νίκος Καγιούλης.

Από κει και πέρα, στην αυριανή πρώτη ο ΑΟ Τρίκαλα αναμένεται να έχει στη Σωτήρα 24 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δύο προέρχονται από την Κ16 του συλλόγου και θα δοκιμαστούν από το Νίκο Μπαδήμα.

Τέλος, οι κυανέρυθροι πέρα από τον Ορέστη Λαζαρίνα, φαίνεται ότι έχουν κλείσει και την τριάδα των τερματοφυλάκων τους με την απόκτηση άλλων δύο πορτιέρο.

Περισσότερα αύριο στο αθλητικό κέντρο Σωτήρας στην πρώτη του ΑΟ Τρίκαλα.

Related posts

Μπασκετικός ΑΟΤ προς ΚΕΔ: “Θα σας εκθέτουμε παντού!Ανοχή τέλος!

admin

Στις 2 Ιουνίου οι αποφάσεις για τη νέα Γ’ Εθνική – Το πλάνο για 10 ομίλους και η πιθανή σέντρα

admin

Προσφυγή και από τον Καλόγηρο κατά του Α.Ο Τρίκαλα!

admin