Trikalascore

Δεύτερος στον αγώνα της Κύπρου για τη WORLD NATURAL BODYBUILDING FEDERATION ο Τρικαλινός Κωνσταντίνος Μήτσας του Arena Gym(PICS)

Ακόμα μια διάκριση για τον αθλητή του bodybuilding Κωνσταντίνο Μήτσα,που φαίνεται να εδραιώνεται στις υψηλές θέσεις, αφού μετά τη περσινή πρώτη θέση, φέτος κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Lightweight στην ομοσπονδία της WNBF CYPRUS (WORLD NATURAL BODYBUILDING FEDERATION)ανάμεσα σε 9 αθλητές.

Το επίπεδο ήταν εξαιρετικά υψηλό.

Όλη η προετοιμασία έγινε στο Αrena Gym, υπό την στήριξη των αδελφών  Δημήτρη και Σεραφείμ Χαντούμη, που βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου να έρθει η συγκεκριμένη επιτυχία, έχοντας εδώ και χρόνια την τεχνογνωσία, επάνω στο συγκεκριμένο αγώνισμα, όπου το Arena έχει πανηγυρίσει πολλές και σημαντικές διακρίσεισ.

Τον ετοίμασε, όπως και πέρσι ο διατροφολόγος Άκης Αλεξίου και υπό τις οδηγίες του βγήκε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα επί σκηνής και βελτιωμένο σε σχέση με πέρυσι.

Η αγωνιστική χρονιά ωστόσο δεν τελειώνει εδώ καθώς ο Κωνσταντίνος επιστρέφει στους εγχώριους αγώνες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα 9 και 16 Νοέμβρη αντίστοιχα, στοχεύοντας και εκεί ψηλά και στην κατάκτηση μίας ακόμη διάκρισης.

Related posts

H Mαρίνα Κοντοτόλη έδωσε το παρόν σε τουρνουά ποδοσφαιρικών ακαδημιών στη Πάρο

admin

Δυνατή ομάδα και πολλά Τρικαλινά παιδιά θέλει ο κόσμος για να στηρίξει

admin

Ευχαριστήριο Α.Ο Πηγής προς το Δράκο Μιχάλη για χορηγία σετ προπόνησης

admin