Trikalascore

Χρήστος Αλμπάνης και Μάκης Ζαβλανός μιλούν απόψε στην “εξέδρα της Δευτέρας”

Η τηλεοπτική αθλητική εκπομπή “η εξέδρα της Δευτέρας” θα είναι και απόψε κοντά σας (21.00-22.00).

Στην αποψινή εκπομπή δείτε ένα μίνι αφιέρωμα στον αδικοχαμένο Παύλο Βανγκελί, τον πρώην αρχηγό του Α.Ο Τρίκαλα που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή.

Επίσης, ρεπορτάζ, με στιγμιότυπα και δηλώσεις από τη σπουδαία, χθεσινή νίκη του Α.Ο Τρίκαλα στα Χανιά, που έφερε την ομάδα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στη SL2  και όσα έγιναν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Στην αποψινή εκπομπή μιλούν ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο Τρίκαλα Χρήστος Αλμπάνης που σημείωσε το δεύτερο, νικηφόρο τέρμα της ομάδας στη χθεσινή αναμέτρηση με τα Χανιά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν προπονητής Μάκης Ζαβλανός.

Στην παρουσίαση και επιμέλεια της εκπομπής ο Βαγγέλης Κοντοχρήστος.

Related posts

“Καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες το Καναλάκι ο μπασκετικός ΑΟΤ

admin

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» γιόρτασαν τη λήξη των μαθημάτων και αποχαιρέτησαν τους απόφοιτους του σχολικού έτους 2025-2026

admin

Ο ΑΟ Τρίκαλα πετούσε…φωτιές και πήρε το δυνατό φιλικό με τη Φήκη

admin