Υποδοχή στην Κ16 του Πανελευσινιακού από Καλιτζάκη

Η Κ16 του Πανελευσινιακού βρέθηκε αυτές τις ημέρες στα Τρίκαλα και αγωνίστηκε κόντρα σε εκείνη του ΑΟΤ , το Σάββατο.

Σήμερα, σύσσωμη η αποστολή της ομάδας από την Ελευσίνα, βρέθηκε μαζικά στο δημοτικό στάδιο και παρακολούθησε το παιχνίδι του ΑΟ Τρίκαλα με τον Τηλυκράτη.

Οικοδεσπότης από πλευράς ΑΟΤ, ο Γιάννης Καλιτζάκης που υποδέχτηκε τους ανθρώπους του Πανελευσινιακού και για αρκετή ώρα συζήτησε με τους προπονητές της ακαδημίας.

‘Αλλωστε για τον νίντζα πρόκειται για ένα οικείο σωματείο καθώς βρέθηκε και ο ίδιος προσφάτως στις ακαδημίες της Ελευσίνας και είναι λογικό εκεί να έχει πολλούς φίλους.

Related posts

Μαρίνα Κοντοτόλη: Επίσκεψη της Βουλευτή Τρικάλων Μαρίνας Κοντοτόλη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικαλων

‘Aγιαξ Ασπροκκλησιάς: Ανακοίνωση Αποχωρήσεων & Νέου Προπονητικού Διδύμου

Φορ από τη Μύκονο κλείνει ο ΑΟ Τρίκαλα