Υπό το φως των προβολέων το φιλικό ΑΣΑ-Α.Ο Τρίκαλα

Το δεύτερο εντός εκτός έδρας φιλικό προετοιμασίας θα δώσει το βράδυ της Τετάρτης (15/9, 20:00) ο Α.Ο Τρίκαλα, απέναντι στη γειτονική Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΣΑ:

“Τη δεύτερη εντός έδρας φιλική αναμέτρηση θα δώσει η ομάδα μας την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 με αντίπαλο τα Τρίκαλα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

Όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ορισθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται:

10 ευρώ στις θύρες 1 και 3

15 ευρώ στη Θύρα 2

Δωρεάν είσοδος στους κατόχους διαρκείας

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης αλλά και κατά τη διάρκεια της οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να προμηθεύονται κάρτες διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου”.

Related posts

Sport Travel: Ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε ταξιδιωτική εμπειρία

Πολύ δύσκολο να γίνει στη Λάρισα το ΑΟ Τρίκαλα-ΑΕΛ, οι πιθανές έδρες του αγώνα κυπέλλου

Διγενής Νεοχωρίου: Κοντά στην απόκτηση του νεαρού Κώστα Τζέλη