Xριστουγεννιάτικες εικόνες σαν παραμύθι στα αγαπημένα “Μεζεδοκαμώματα”(PICS)

Στα Τρίκαλα χτυπά αυτό τον καιρό η καρδιά των Χριστουγέννων, καθώς ο Μύλος των Ξωτικών φέρνει κάθε εβδομάδες πολλές δεκάδες ανθρώπους από όλη τη χώρα και όχι μόνο στον κόσμο μας.

‘Ολοι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν την επιλογή τους όσον αφορά τα μαγαζιά που θα δειπνήσουν με το αγαπημένο ταβερνείο τα Μεζεδοκαμώματα στα παλιά Μανάβικα να αποτελεί κορυφαία προτίμηση.

Στα Μεζεδοκαμώματα το κλίμα είναι άκρως Χριστουγεννιάτικο καθώς ο εντυπωσιακός στολισμός έχει δώσει στο μαγαζί την εικόνα ενός παραμυθιού..

Οι ‘Αγιοι Βασίληδες δίνουν και παίρνουν σε κάθε γωνιά του μαγαζιου ενώ χιλιάδες φωτάκια από ψηλά δίνουν ένα γιορτινό χρώμα.

Στο εσωτερικό του μαγαζιόυ το τζάκι έχει ανάψει και σας περιμένει για αξέχαστες θαλπωρικές βραδιές.

Πανέμορφες ονειρεμένες σκηνές κάθε βράδυ στα Μεζεδοκαμώματα, όπου ντόπιοι και επισκέπτες με τις οικογένειές τους έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την υψηλή γαστρονομία του ταβερνείου, με δεκάδες σπέσιαλ πιάτα, μαγειρεμένα με τα πλέον αγνά υλικά

Η κίνηση στα Μεζεδοκαμώματα αναμένεται να κορυφωθεί προς το τέλος της εβδομάδας και μέχρι και την Πρωτοχρονιά, καθώς το μαγαζί θα βουλιάξει από κόσμο, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο μενού, αλλά και τη μοναδική φιλοξενία των ανθρώπων του ταβερνείου.

Γιατί στα Τρίκαλα είναι αλλιώς τα Χριστούγεννα και στα Μεζεδοκαμώματα μπορεί κανείς να απολαύσει το πνεύμα των Χριστουγέννων με ξεχωριστό τρόπο.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης ανθρώπων αυτό το διάστημα για να κάνετε κράτηση στα Μεζεδοκαμώματα επικοινωνήστε με το 2431076741.

Related posts

Mε “ιερά τέρατα” της προπονητικής στο EuroLeague Head Coaches Board ο Παναγιώτης Γεωργούλας

Σακκάς: “Ως Δήμος έχουμε στείλει εμπεριστατωμένη μελέτη για το γήπεδο, δυστυχώς δε βάζουμε εμείς τα χρήματα”

Η Λυγαριά στο επίκεντρο για το μεγάλο χορό του Απόλλωνα, την άλλη Παρασκευή